Квіткові букети: головні флористичні тренди

Отримати в подарунок або просто так красивий букет живих квітів завжди приємно і завжди доречно. Нехай це буде невеличкий букетик або ж справжня розкішна квіткова композиція, подібний презент завжди радує око!

Останні флористичні тренди дивують сміливими рішеннями і несподіваними поєднаннями. Модні букети квітів 2020-2021 це не тільки загорнуті в паперовий конверт квіти, а й яскраві квіткові композиції в капелюшних коробках і ящиках, оригінальні поєднання з солодощами, які можна замовити по посиланню Цветы Киев, креативні флористи студії Cvetochki приємно здивують своїми флористичними шедеврами!

Актуальні тренди в оформленні

Головним трендом можна вважати максимальну природність букета і ледве помітне втручання флориста. Букет повинен створювати відчуття, ніби ви щойно зірвали його на галявині. Створюючи такі букети флористи відмовляються від рівних і складених в певному порядку квітів. Тепер важливі легкість, творчий хаос і цікава недбалість.

Також важливим трендом варто вважати незвичайний папір або коробку. Монобукети, упаковані в такий папір, будуть вважатися найбільш трендовими новому сезоні. Також професійні флористи пропонують витончені, чудові букети з абсолютно різних типів квіток, які дивно прекрасно поєднуються в одному букеті.

Флористичні ідеї пропонують нам різноманітні букети з півоніями, маками і англійськими трояндами. Доповнюються екзотичними суккулентами, а також польовими квітками і навіть нарцисами. Незвично виглядатимуть букети з додаванням привабливої протеї і банкса.

Дуже важливо також як флорист підбере оформлення. Адже кожна квіточка повинен гармоніювати як з усіма іншими квітами так і з самим оформленням. Тут важливий колір, відтінок і сам матеріал. Упаковка букета, банти, стрічки - все повинно поєднуватися ідеально.

Ще дуже важливий тренд - букети перестали бути виключно квіткові. Тепер модно додавати різні фрукти, ягоди, сухоцвіти і різний декор. Також зараз часто можна побачити різноманітні композиції, де поєднуються, наприклад, троянди і цукерки. Така коробочка ставати вже не доповненням, а цілим подарунком.

Також дивує те, що флористи пропонують креативні рішення, в яких можна поєднувати квіткові композиції в тандемі з подарунком (прикраси, м'які іграшки, смакоту).

Трояндова букети будуть відрізнятися незвичайними квітами і відтінками. Тому, щоб вибрати модний букет, зверніть увагу на колірні палітри.

Які кольори будуть в моді

Переважання червоного відтінку в букетах є найпоширенішим рішенням флористів. Дивляться такі букети і композиції багато, яскраво і шикарно. Виконуються часто в таких відтінках як бордовий, червоний і вогненно-червоний.

  • Рожеві букети наповнюються ніжністю, легкістю. Краще рішення - букети та композиції, в яких присутні трояндочки, орхідеї, півонії, гортензії яскравих або навпаки дуже ніжних відтінків.
  • Білі композиції і букети. Звертаючи увагу на білі рішення в букетах створюється відчуття чистоти і бездоганності. Тому підібравши будь-який букет в білих тонах Ви не прогадаєте. Навіть букет з троянд в звичайному папері буде дивитися супер сучасно.
  • Кремові тони в букетах будуть затребуваними і мегапопулярним. Відчуття від таких рішень найтепліші і ніжні. Букети в таких тонах виглядають дуже гармонійно і красиво.
  • Темні тони в букетах. Дуже ефектно виглядають відтінки від бордових, винних і вишневих до відтінку марсала. Букети з такими квітами і відтінками захоплюють дух і виглядають виразно.

А які тренди в сфері весільних букетів

Сучасні наречені все частіше вибирають букети природної форми з недбало стирчачими доповненнями. Він може бути абсолютно будь-якого кольору, але тут головне правило - букет повинен повністю гармоніювати з палітрою вбрання пари і підходити під оформлення весілля.

Дедалі популярнішими стають букети з рідкісними і екзотичними квітами, такими як протея, фрезія, кали, анемони, гортензія, орхідеї і багато інших. Букет з таких квітів може бути зібраний в класичну круглу форму, але виглядати він буде по особливому, завдяки незвичайним складовим.

Також коротко відзначимо інші набираючі обертів тенденції:

  • Невеликий розмір букета. Мініатюрний весільний букет підкреслить жіночність і ніжність образу, також його буде зручно носити з собою протягом усього торжества.
  • Букет в кораловому відтінку. Такий букет ідеально підійде до образу, якщо присутні такі відтінки в оформленні самого весілля.
  • Ефект омбре в букетах. Такий ефект додає романтичності і витонченості. Виглядають такі переливи дуже ефектно і божественно.
  • Монобукет. Також в тренді, якщо образ підбирати в тому ж стилі.
  • Колосся, трави, сухоцвіти. Все це в тренді. Таке доповнення краще використовувати з трояндами, півоніями і Ранункулюси.
  • Акцент на кольорі. Букет може бути у вільній формі, трохи розпатланий, без зелені. В основі тільки білі квіти, що доповнюються контрастним кольором.