Автомобіль люксового класу

Lexus LS п'ятого покоління являє собою седан представницького класу. Нові стандарти в класі преміум задають розкішний екстер'єр, витончений дизайн інтер'єру в японському стилі, високу майстерність виконання та впровадження інноваційних технологій.

Статусний люксовий гібрид почав випускатися з 1989 року і вважався флагманом компанії, так як в ньому ідеально поєднувалися розкіш, динаміка, надійність і комфорт. Новий автомобіль класу люкс Lexus LS 500 по праву можна назвати самим ефектним автомобілем представницького класу.

Екстер'єр гібридного седана в порівнянні з попередньою модифікацією змінився незначно, тільки логотипи Lexus розташовані на синьому тлі. Витончений силует, купеподібний вигин даху, масивна фальшрешітка радіатора з хромованою окантовкою — вигляд преміального седана вийшов стильним і динамічним.

Змінилася форма повітрязабірників. Корпуси фар в попередньої моделі мали звивисту форму, в рестайлинговом варіанті вона стала простішою. У гібридної версії з'явилися в передніх крилах додаткові повітроводи. Колірна палітра доповнилася цікавими відтінками. Світлодіодна оптика укомплектована системою адаптивного управління BladeScan AHS. Новий функціонал дозволяє підвищити швидкість і точність адаптації світового пучка.

Головна обновка в інтер'єрі салону - сенсорний дисплей медіасистеми з діагоналлю 12,3 дюйма. Його місце розташування трохи змінилося, і користуватися ним стало зручніше. У салоні з'явилося дзеркало з екраном, на яке передається зображення з камери на кормі. Сидіння з 28 регулюваннями допоможуть знайти оптимальне положення.

ІННОВАЦІЇ

  • Проекційний дисплей

Екран з діагоналлю 24 дюйма розташований безпосередньо в полі зору водія. Картинка виходить настільки чіткою, що її без зусиль можна розрізнити навіть в сонячний день.

  • Мультимедійний дисплей

Центральний дисплей (12,3 дюйма) в Лексус LS управляється за допомогою голосових команд і сенсорної панелі. Розділений на кілька зон екран дозволяє одночасно запитувати і бачити потрібну інформацію, наприклад, навігаційні карти, налаштовувати систему клімат-контролю, насолоджуватися високою якістю звучання завдяки аудіосистеми Mark Levinson 3D Surround.

  • Передовий комплекс активної безпеки Lexus Safety System + 2

Включає систему запобігання зіткнень, систему оповіщення про зміну смуги руху з опцією попередження про перетин дорожньої розмітки, адаптивний круїз-контроль, систему контролю втоми водія, систему розпізнавання дорожніх знаків і т. д.