Бренд Love Moschino: зухвало, яскраво, завжди актуально

Love Moschino є одним з найпопулярніших брендів класу люкс. Фанати описують одяг Love Moschino як крутий, впізнаваний, молодіжний, і такий, що додає індивідуальність.

Особливості лінійки

Напрямок з'явився в 1986 році, тоді він називався Jeans і складався з джинсового одягу і доповнюючих його молодіжних трендів. У 2008 році серію перейменували, але напрямок залишилося тим же - це яскраві рішення, які вважають за краще сміливі люди без забобонів.

Колекції торгової марки відомі своїм стилем, який іноді межує з комічністю. Він завжди йде на противагу занадто серйозній моді - дизайн торгової марки робить виклик класиці і спокою. У цьому ви зможете переконатися відвідавши магазин https://love-moschino.diforte.ua/, де представлені чудові колекції сумок, взуття, одягу, аксесуарів відомого бренду.  

Дизайн кидається в очі першим, але це не єдина відмінність товарів. Також колекціям властиві:

  • високоякісні матеріали;
  • відмінний крій;
  • зручність;
  • практичність;
  • зносостійкість.

Барвистість і кіч супроводжують лінійку з року в рік. Але є і спокійні варіанти без занадто зухвалих акцентів, так що в магазині можна підібрати різні предмети гардероба. Але якщо ви прихильник консервативного дизайну, то вибирати цей бренд немає сенсу - упор робиться на божевільні забарвлення, сміливі поєднання, дитячі принти.

Дизайн славиться високою концентрацією іронії. Глобальна мета бренду - допомогти людям відчути свободу у виборі одягу, відректися від модних стандартів і носити те, що подобається, без занадто серйозного ставлення до цього.

Критики відносяться до колекцій неоднозначно, хтось приписує їм інфантильність, хтось вважає дійсно самобутнім і геніальним сучасним напрямком, що відображає дух часу. У будь-якому випадку зрозуміло одне - володар таких речей не залишиться без уваги, потрібно мати достатню частку сміливості і самоіронії, щоб носити такі завзяті рішення.

Фірмовий стиль

Молодіжна лінійка поєднує в собі елегантність і гумор, відрізняється впізнаваним дизайном, в якому використовуються знакові образи сучасної поп-культури. Тут є ідеї з коміксами, мультфільмами, фаст-фудом (є ціла серія в стилі McDonald's), несподівані колірні переходи, химерний декор.

Яскраві принти виглядають трохи по-дитячому, в них немає пафосу. Брендовий наряд допоможе швидко виявити в своєму оточенні снобів - якщо хтось скаже, що такі забарвлення не відповідають віку або статусу, можна зрозуміти, що їх мислення стереотипне і далеко від креативу.

У принтах і декорі часто зустрічаються серця, як відсилання до назви лінійки. Пропозиції вражають своєю багатогранністю і новаторськими ідеями. Серія орієнтована на юну аудиторію, але не на підлітків, а на молодих людей 23-33 років, впевнених в собі і не мають забобонів.

Сьогодні середній вік цільової аудиторії зростає, все більше ексцентричні яскраві речі носять люди з високим соціальним статусом і статком. Марка користується попитом в середовищі творчих особистостей, хіпстера, айтішників. Це вибір тих, хто любить виглядати стильно, але не хоче підкорятися моді, відмовляючись від загальноприйнятих шаблонів.

Сміливе поєднання екстравагантності, сексуальності і практичного крою робить одяг завжди актуальною.