Переваги і особливості монтажу 3D огорожі з сітки

Універсальний секційний 3D паркан в останні роки дуже популярний серед споживачів. По конструкції це сітчасті панелі, послідовно з'єднані між собою за допомогою стовпів або спеціальних кріплень.

Даний вид огороджень має цілу низку переваг: надійність, довговічність, солідний технологічний зовнішній вигляд, відмінне співвідношення ціни і якості, простота в установці, здатність витримувати значні силові навантаження. У цьому ви зможете переконатися, замовивши на https://spirit.ua/ru/catalog/sektsyonn-y-zabor/ секційний 3D паркан від компанії SPIRIT COMPANY.

Варто зазначити, що технологія багатошарового покриття, котра застосовується при виробництві зварної сітки 3D, забезпечує довгий термін служби конструкції. Зазвичай захисне покриття складається з 3х шарів:

  • Спочатку на сталеві прути наносять цинкове покриття, яке надає виробу антикорозійну стійкість.
  • Наступний шар - нанокераміка. Цей матеріал додатково захищає конструкцію від корозійного впливу і оберігає її від впливу зовнішнього середовища (ультрафіолетових променів, низьких і високих температур).
  • В якості верхнього шару використовують полімерне покриття, що захищає огорожі від різних механічних пошкоджень (подряпин, вибоїн і т.п.).

Переваги 3D огорожі

Розглянуті огорожі мають ряд позитивних особливостей:

  • Міцність. Завдяки жорсткій конструкції сталева сітка не провисне і не розтягнеться з часом.
  • Швидкий монтаж, який забезпечується за рахунок спеціальних кріплень, розташованих на окремих секціях. Велика частина часу йде на монтаж стовпів, але із залученням професіоналів, що використовують спеціальну техніку та інструмент, установка може бути виконана в короткі терміни навіть на протяжних ділянках.
  • Можливість застосування на різних об'єктах (спортмайданчиках, автостоянках, складах, залізницях і т.д.), а також для огородження дачних територій.
  • Довгий термін служби (20-30 років). Забезпечується завдяки наявності захисних шарів на всіх деталях споруди.
  • Невелика вага. Легкі 3D сітки можна встановлювати без використання важкої будівельної техніки.
  • Високі охоронні властивості. Секції виготовляються з міцних сталевих прутів, які практично неможливо виламати.
  • Невисока вартість, вигідно виділяє вироби на тлі інших аналогів.

Таким чином, установка 3D огорожі - це один із способів обладнати територію надійним сучасним огорожею в максимально короткі терміни і за доступною ціною.

Процес установки

Монтаж 3D забору починається з установки опорних стовпів. Ця процедура може бути виконана різними способами:

  • Бетонування. Розчин заливають по всій глибині підземній частині стовпа або до певного рівня. Перший варіант використовують на ділянках зі слабким або легким насипним грунтом. В цьому випадку секції встановлюють тільки після того, як бетон повністю застигне. Другий метод застосовується на міцних грунтах. Стовпи занурюють в землю на 1 м, але бетоном заливається тільки верхня половина підземної частини.
  • Бутовання. Опори фіксують за допомогою щебеню, заглиблений їх на 1 м. Такий спосіб підходить для установки огорож на рухливих і болотистих глинистих ґрунтах.
  • Монтаж з використання фланців - виконується на стрічковий фундамент. Приварені до опор фланці кріпляться до бетонної підстави за допомогою анкерів.
  • Монтаж на гвинтові палі. Такий спосіб дозволяє встановити 3D паркан швидко за рахунок того, що палі просто вкручуються в грунт, після чого можна відразу приступати до монтажу секцій.

При правильному розташуванні стовпів установка самих модулів не представляє ніяких труднощів. Сітка зварна 3Д легко кріпиться до опор за допомогою спеціальних елементів (болтів з гайками, скоб і хомутів), що входять в комплект конструкції.