Ліхтар-електрошокер: господареві підсвітить, ворога знешкодить

Багатий асортимент електрошокерів виник не на порожньому місці. Адже очевидно - добре розвивається той продукт, який затребуваний і популярний. Простий приклад: вибухова популярність мобільних телефонів багато років тому спровокувала справжній бум цієї індустрії і кількість моделей і різновидів мобілок просто фантастична!

Приблизно те саме сталося з шокером. Даний засіб захисту настільки сподобався споживачеві, що ринок відповів бурхливим розвитком. Постійно створюються все нові різновиди і моделі: електрошокер-кийок, ліхтарик електрошокер, телескопічний шокер, шокер-айфон, шокер-помада і багато інших різновидів.

Пальму першості серед «колег» впевнено і закономірно утримує ліхтар-електрошокер. На «п'єдестал шокерів» його піднесли багато переваг, які ми розглянемо, а вигідно купити якісний фонарик шокер ви зможете в інтернет-магазині paralizator.com.ua. 

Практичність

Купити ліхтар електрошокер означає придбати не тільки потужну зброю, але і зручну і потрібну річ. Темні провулки, неосвітлені під'їзди, дорога без ліхтарів у гараж або з гаража - всі ці незручності перестають бути такими, якщо ви вирішили-таки купити ліхтарик електрошокер. Адже у нього потужний акумулятор і солідний світлодіод - сильний промінь світла б'є на десятки метрів і пробиває навіть густий туман.

Як наочний приклад - популярна модель електрошокер ліхтар BL 1105 Police. Це потужний паралізатор, що видає напругу 99 млн вольт, а промінь ліхтаря не поступається світлу фар деяких автомобілів. Погодьтеся - приємно, коли навколо вас завжди світло, і безпечно!

Маскування і бонус при захисті

Ліхтар електрошокер хороший і в критичній ситуації для засліплення противника. Йому від такого снопа світла доведеться інстинктивно закриватися руками або відвертатися. У цей момент саме час підключати бойові якості шокера!

Крім того, електрошокер ліхтар може виглядати зовсім безневинно, особливо моделі з невеликими габаритами. 

Універсальність

Чи не головна якість, яке багатьох схиляє купити в електрошокер ліхтар. Справа в тому, що наявність ліхтаря в шокері абсолютно не виключає інших його якостей, а гармонійно доповнює їх!

Коль ми вирішили підкріплювати тези прикладами, то продовжимо:

  • шокери-кийки оснащені ліхтарями, що тільки підсилює їх потенціал;
  • замасковані під побутові предмети шокери також мають ліхтарик як додатковий бонус. Це, для прикладу, електрошокер-помада, електрошокер телефон, і т.д.

Навіть популярний телескопічний електрошокер ліхтар шпага здатний не тільки раптово збільшитися в розмірах і перетворитися в кийок, а й видати потужний світловий промінь.