Вивіз макулатури в Києві

Якщо ви накопичили багато зайвої макулатури і не знаєте, як від неї позбутися, вам допоможе компанія макулатура.kiev.ua. Ми допоможемо вам з безкоштовним вивезенням макулатури і вирішимо вашу проблему.

Після оформлення заявки на, наш співробітник виїде за вказаною вами адресою, на місці зважить і завантажить макулатуру в машину. При цьому ви отримаєте фінансову винагороду за здану вами вторсировину. На сайті макулатура.kiev.ua ви зможете звязатися з менеджерами компанії і отримати більше інформації щодо вивозу макулатури.

Які проблеми ви вирішите, здавши макулатуру

Ми здійснюємо вивіз макулатури безкоштовно, що позбавляє вас від необхідності замовлення машини для вивезення сміття з дому або офісу. У разі, якщо у вас накопичилося багато використаного паперу і картону, це є зручним і вигідним способом наведення порядку в своєму приміщенні.

Вивіз макулатури для її подальшої переробки дозволяє зробити вагомий внесок в захист екології. Тільки уявіть: 100 кг макулатури рятують дерево. При цьому офіс в 20-30 чоловік щотижня витрачає близько 200 кг паперу. Цілком закономірно, що частина її перетворюється в паперові відходи, які можна здати на макулатуру.

Варто зазначити, що для здійснення прийому, сортування макулатури і підготовки для відправки на виробниче підприємство паперової сировини необхідно дотримуватися ряду нормативів і критерій при здаванні та прийманні макулатури. При вивезенні вторсировини була розроблена система взаємодії з юридичними, фізичними особами та транспортними компаніями. Дана система позволяє т мінімізувати витрати при транспортуванні і приймати макулатуру в мінімальній кількості.

Ми приймаємо книги, газети, журнали, рекламні оголошення, каталоги, офісний папір з чорно-білим друком, картон. 

Переваги співпраці з компанією макулатура.kiev.ua

  • Хороша ринкова ціна. Ви гарантовано отримаєте гроші за здану вами макулатуру за обумовленою заздалегідь ціною.
  • Зручні види розрахунку. Наша компанія працює за готівковим і безготівковим розрахунком. Оплата здійснюється зручним для вас способом. Ми можемо розрахуватися з вами готівкою безпосередньо при здачі-прийманні макулатури або перевести необхідну суму на розрахунковий рахунок вашої компанії.
  • Документальний супровід. Для тих, хто хоче працювати з нами на постійній основі, ми пропонуємо укласти з нами договір на вивіз макулатури.
  • Оперативність. Ми здійснюємо вивіз макулатури в певний день і час, про який буде домовлено заздалегідь.