Пластикові вікна від А до Я

Пластикові вікна вже давно стали стандартом у сучасному будівництві і досі утримують лідируючі позиції. Чим це пояснюється? Перш за все, вигідним співвідношення ціни та якості і відмінними експлуатаційними параметрами, які забезпечують енергозбереження.

На веб-сайті viknaroff.ua можна замовити (в тому числі з викликом замірника) наступні вироби:

  • вікна;
  • двері;
  • алюмінієві конструкції;
  • додаткові продукти.

Особливості виготовлення

Пластикові вікна також відомі як вікна ПВХ. Вони виготовляються з полівінілхлориду — матеріалу, який є дуже пластичним при нагріванні до високих температур. Це дозволяє виготовляти різні форми профілів, не тільки квадратні або прямокутні, але і закруглені. З іншого боку, після охолодження полівінілхлорид стає дуже твердим, міцним і стійким до механічних, хімічних та біологічних пошкоджень. Завдяки цьому пластикові вікна дуже прості в обслуговуванні.

Як доглядати за пластиковими вікнами

Пластикові вікна та двері, представлені на viknaroff.ua, не потребують технічного обслуговування. Досить час від часу перевіряти їх стан і при необхідності змащувати петлі. Що стосується утримання їх у чистоті, то це так само просто. Для миття виробів з ПВХ можна успішно використовувати будь-які рідини для миття посуду, розведені водою. Потрібно лише уникати металічних знарядь для чищення поверхонь, оскільки вони можуть назавжди подряпати профілі, тим самим зіпсувавши їх вигляд.

Естетика вікон з ПВХ

Критикам виробів з ПВХ здебільшого не подобається їх зовнішній вигляд. Однак таке переконання виникає через незнання. Так, біля десятка років тому асортимент був не дуже різноманітним, бо виробники майже завжди пропонували білі пластикові вікна, але зараз ситуація змінилася. Завдяки простоті фарбування полівінілхлориду, вироби доступні у широкій кольоровій гамі. А якщо застосовується декоративна плівка, то вікно має вигляд дерев’яного. Як результат, пластикові вікна можна успішно використовувати не тільки в сучасних будівлях, але і в більш традиційних і навіть історичних.

Безпека на першому місці

Захист від злодіїв є важливою складовою конструкції вікон та дверей, особливо для приміщень, розташованих на першому або на другому поверсі. Звичайно, професійні та досвідчені грабіжники легко впораються з більшістю бар’єрів, але якщо їх чимось затримати, то господарі матимуть час, щоб зателефонувати в поліцію чи охоронну компанію та мінімізувати фінансові втрати. Приймаючи рішення щодо протизламних пластикових вікон, слід вибирати моделі з більш міцним склом, оснащені блокувальним замком на вікна та віконні ручки.