Спецодяг, спецвзуття, засоби індивідуального захисту від АНВІ ГРУП

Потреба в зручному, красивому спецодязі пояснюється турботою про персонал, розумінням того, що зовнішній вигляд робітників - це імідж підприємства. Важливим фактором є комфорт співробітників, підвищення продуктивності праці, і головне - безпека під час виконання робочих завдань

Європейська мода в робочому середовищі

Бажання виглядати привабливо притаманне всім соціальним групам. Проводячи на роботі значну частину життя, персонал прагне одягатися гідно і сучасно. Зупинивши вибір на моделях від компанії АНВІ ГРУП, про яку детальніше можна дізнатися на сайті https://anvigroup.ua, і де ви зможете купити в Києві спецодяг, спецвзуття, робочі рукавиці, засоби індивідуального захисту, можна не сумніватися в:

  • якісних тканинах і інших матеріалів;
  • сполучуваності всіх варіантів між собою;
  • уніфікованості виробів;
  • надійності фурнітури;
  • широкій сфері використання.

Компанія АНВІ ГРУП була заснована в 2010 році. За ці роки ми пройшли шлях від невеликої команди ентузіастів до великої торговельної компанії. Основна спеціалізація нашої компанії - це продаж робочого одягу для захисту від загальновиробничих забруднень, захисту від знижених і підвищених температур, захисту від кислот і лугів, одягу для сфери обслуговування, а також засобів індивідуального захисту (каски, респіратори, маски, захисні окуляри, навушники, страхувальні пристрої, тощо).

За цей час у нас склалися партнерські відносини з провідними європейськими виробниками, а також торговельними організаціями в усіх регіонах нашої країни, що дозволяє всім зацікавленим організаціям, які потребують надійного спецодяг по достоїнству оцінити якість нашої продукції.

Ми можемо пишатися тим, що у нас одна з найбільш грамотних асортиментних матриць спецодягу, і ми можемо забезпечити наших партнерів усім асортиментом швейних виробів в області засобів індивідуального захисту від шкідливих факторів виробничої діяльності.

Великий асортимент, різноманіття варіантів дає можливість підібрати стильні комплекти, призначені для всесезонного використання. Продуманість крою, використання зручних лекал, можливість доповнити спецодяг яскравими кольорами, зробивши його корпоративним, розширює сферу використання виробів.

Гарний одяг, і взуття виконані з найкращих матеріалів, дає можливість відчувати себе впевнено за будь-яких обставин, успішно виконувати поставлені завдання. До переваг виробів можна віднести:

  • наявність безлічі кишень;
  • міцні, надійні шви;
  • здатність тканини вбирати вологу, пропускати повітря.

Спецодяг від АНВІ ГРУП стане в нагоді не тільки для виконання функціональних обов'язків, доречний він і при проведенні рекламно-іміджевих акцій. Зовнішній вигляд співробітників, які мають добротні стильні речі, вселяє повагу до компанії, створює атмосферу довіри. Важливим є і факт, що одяг відповідає європейським нормам безпеки, забезпечує дотримання вимог охорони праці.