Вакуумний роликовий масаж допоможе покращити ваше тіло

Вакуумно-роликовий апаратний масаж - це один з найсучасніших і ефективних видів масажу, призначений для вирішення проблем корекції обличчя і тіла, а також терапевтичних проблем, пов'язаних з опорно-руховим апаратом.

Целюліт, надмірна вага, локальне скупчення жирових відкладень - ось головні показання до вакуумно-роликового масажу. Процедура діє на організм комплексно, тому набагато більш ефективна, ніж багато сеансів апаратної терапії щодо поліпшення фігури.

А щоб знайти, хто надає послугу вакуумно-роликовий масаж в Києві, достатньо скористатися сервісом ЕLMY, це зручний функціональний інтернет-майданчик для пошуку різноманітних послуг. Даний сервіс надає найширшу базу пропозицій по різних містах України, всі пропозиції актуальні, з розширеним описом і фото, контактними даними, і відгуками реальних людей. 

Що таке вакуумно-роликовий масаж

Вакуумно-роликовий масаж - це послуга професійних салонів краси, яку неможливо відтворити в домашніх умовах. Для впливу на м'язові і жирові тканини використовуються спеціальні пластикові чаші маніпули, в яких утворюється штучний вакуум. Всередині розташований рухливий елемент, що нагадує за принципом роботи ролик.

Чаша прикладається до ділянки шкіри, виникає вакуум - шкіра натягується. Після досягнення потрібного рівня тиску валик починає тиснути на шкіру, перекочуючись з боку в бік. Для обробки різних за площею ділянок використовуються різні насадки. Чаша рухається по шкірі, попередньо обробленій масажною олією або антицелюлітною складом. Ніякого дискомфорту, а ефект гарантований!

В яких випадках доцільно проходити вакуумно-роликовий масаж

Процедура показана не тільки в боротьбі з целюлітом. Вона дає чудові результати і в інших випадках:

  • Для зміцнення м'язової тканини. Актуально для спортсменів при підготовці до змагань або після травми хребта.
  • Людям із сидячою роботою. Масаж також зміцнює м'язи, що не піддаються регулярним динамічним навантаженням.
  • Для усунення набряків після хірургічної операції. Масаж нормалізує роботу лімфатичної системи.
  • Для усунення обвислої шкіри при різкому схудненні. Всього 15 процедур - і ефект буде нітрохи не гірше, ніж після професійної підтяжки епідерміса.

Яку користь приносить вакуумно-роликовий масаж

  • Процедура підвищує тонус шкіри, підтягує контури тіла, що особливо актуально після різкого схуднення або після пологів.
  • Поліпшується кровообіг, так як маніпули, пересуваючись по шкірі, стимулюють роботу кровоносної системи. У відповідь на розгладження шкірних складок судини випрямляються.
  • Розчиняються жирові відкладення, в тому числі глибинні, на стегнах, плечах, спині, - ті, від яких неможливо позбутися за допомогою дієти.
  • Зменшується розмір розтяжок і рубців, келоїдні рубці стають менш помітними.

Про що потрібно знати? Після вакуумно-роликового масажу на шкірі можуть залишитися синці. Це не небезпечно і пов'язане з розривом розташованих близько до поверхні тонких судин. Почервоніння і незначні набряки швидко пройдуть. Сама процедура досить тривала - від 50 до 120 хвилин, однак вона проходить в комфортній обстановці.