Як знайти хорошого домашнього майстра

Домашній побут може доставляти як задоволення, так і дискомфорт. Останнє найчастіше пов'язане з непередбаченими проблемами і поломками в області електрики, водопроводу, сантехніки та інших сфер.

Присутність чоловіка в будинку теж не завжди виступає гарантом швидкого, якісного та ефективного вирішення подібних незручностей. Тому питання про виклик домашнього майстра зазвичай виникає в 1 з 3-х сімей сучасного суспільства. Проблемним залишається питання, як саме знайти хорошого домашнього майстра і при цьому не завдати шкоди сімейному бюджету. 

Для пошуку ідеального і "свого" домашнього майстра існує досить велика кількість варіантів. Всі вони дієві і актуальні. Головна їхня відмінність - в швидкості пошуку і наявності або відсутності гарантії реального позитивного результату. У будь-якому випадку вибирати все одно будете ви.

Головний помічник - інтернет

Не поспішайте панікувати, побачивши протікаючу пральну машинку або проблему з електрикою. Інтернет відмінно справляється з будь-якою проблемою. Наприклад, популярний сервіс пошуку виконавців gildpro.com пропонує повний спектр послуг домашніх майстрів будь-яких сфер діяльності і напрямків. Також тут можна замовити послуги різноманітних тренерів, розробки сайту, логістичні, кур'єрські і інші види послуг. Алгоритм використання сервісу простий:

  • на сайті використовуючи шаблон, створюєте відповідне завдання;
  • отримуєте пропозиції, і вибираєте найоптимальніший для вас варіант;
  • по завершенню виконання замовлення пишете відгук про виконавця.

Не нехтуйте і соціальними мережами. Тут можна знайти як цілі групи профільних напрямків по домашнім майстрам, так і їх окремо взяті сторінки. Відгуки та рекомендації тут також будуть присутні. Можлива також оцінка якості роботи майстра по наданим фото.

Як упевнитися, що домашній майстер дійсно хороший

Якщо ви вже знайшли домашнього майстра і готові довірити йому свій будинок, то обов'язково варто ще раз переконатися в його компетентності і професійних якостях.

Для цього існує кілька основних перевірочних моментів:

  • компетентний домашній майстер ніколи не запізниться на зустріч із замовником;
  • орудує сучасними моделями інструментів;
  • знає останні тенденції ремонтних робіт;
  • може полагодити навіть найновомодніше пристрій в своїй галузі роботи;
  • складає кошторис лише після безпосереднього огляду місця роботи.

Як бачите, способів пошуку домашнього майстра досить багато, а перевірочні моменти його професіоналізму не надто складні. Тому не бійтеся несподіваних проблем, адже ваш ідеальний домашній майстер напевно вже чекає вашого дзвінка.