Авторський тур - максимум позитивних вражень від подорожі!

Хочете відчути себе крутим мандрівником, а не просто туристом? Значить, ваш ідеальний вибір - авторські тури. Цей варіант підійде тим, хто не любить групові поїздки, візити до популярних пам'яток і звичні туристичні маршрути.

Авторські подорожі вибирають ті, хто впевнений, що від поїздки потрібно отримати максимум вражень і ті, хто не любить їздити за кордон поодинці. Авторський тур - це шанс побачити незвідані місця і відправитися в подорож мрії. У цьому вам допоможуть досвідчені гіди і мандрівники компанії ПЛАНБ, про яку детальніше можна дізнатися на сайті https://planb.ua/ru/, котрі не тільки спланують поїздку з урахуванням найменших деталей, але і відправляться в тур разом з вами.

Особливості нового формату подорожей

Насамперед, слід зазначити, що авторський тур організовує не туристичний оператор, а справжній експерт в сфері подорожей. Переваги такого підходу до організації відпочинку очевидні. Туристам не доведеться слідувати «за'їждженими» маршрутами. Можна не переживати не тільки про квитки, а й проведення часу в чужій країні. Організатор бере на себе:

  • складання програми відпочинку;
  • бронювання номерів в готельних комплексах;
  • страховки;
  • оренду автомобілів;
  • придбання квитків в різні цікаві місця.

Але привабливість авторських подорожей полягає не тільки в цьому. Можна не переживати, що в новій країні, в невідомих умовах людина залишиться наодинці. Плюс, можна не думати про те, що в останній момент поїздка зірветься, як це нерідко буває при спільній подорожі з друзями або родичами. Часто в останній момент у них виникають сумніви, через яких вони відмовляються їхати куди-небудь зовсім.

При організації авторських турів такого не відбувається. Вся справа полягає в тому, що збирається ціла команда однодумців. Кожен з туристів мріє опинитися в новій країні, познайомитися з її традиціями, пам'ятками і колоритом. При цьому поряд виявляються люди, які готові розділити цю тягу до незвіданого. Саме тому одним з ключових переваг таких турів можна назвати отримання нових знайомств. Спільний відпочинок часто переростає в міцну дружбу або співробітництво після повернення додому.

Але куди можна організувати подорож в такому форматі? Є маса варіантів. Саме зараз ПЛАНБ підготував для вас дуже цікаві і захоплюючі авторські тури до Туреччини (Стамбул, термальні курорти Памукале, польоти на повітряній кулі в Кападокії), Тайланд, Японія, Сокотра, країни Європи. Постійно з'являються нові варіанти. Деякі з них дозволяють відправитися на інший кінець світу. Але в будь-якому випадку ніхто не нав'язує вибір дозвілля та екскурсії. Групи завжди компактні і мобільні.

Варто зазначити, що авторський тур - це завжди швидкий темп, багато місць для відвідування, активний відпочинок і море вражень. Так що, якщо ви любите днями смажитися під сонечком на пляжі, таке рішення точно не для вас. Зате якщо ви хочете за короткий час подивитися максимум і отримати величезну кількість яскравих емоцій, тоді пропонуємо замовити екскурсійний тур прямо зараз!