Вишка-тура — це найкращий вибір для будівельника

Вишки-тури виготовляються таким чином, що їх можна використовувати багаторазово. Щоб зробити роботу легшою та безпечнішою, вишки-тури постачаються із запобіжними базовими палками, домкратами, колесами, дерев’яними настилами двох типів та іншими складовими.

Завжди купляйте вишки-тури та інші види риштування у відомих та перевірених компаній. Найбільш оптимальним варіантом буде купити туру в Києві на ТехПромі, оскільки це один з найбільших постачальників такого виду продукції в Україні, яка відповідатиме усім вашим вимогам. Компанія ТехПром пропонує широкий асортимент вишок-тур різної висоти та складності конструкції.

Міцність

Вишки-тури виготовляються зі сталі, яка на сьогоднішній день є одним з найміцніших матеріалів для риштувань, що забезпечує надійну та стійку платформу для роботи. Вони можуть витримувати навантаження та тиск, на який повинні бути розраховані подібні конструкції. Зокрема це вага робітників та обладнання, а також вплив таких природних явищ, як:

  • сильний вітер;
  • дощ;
  • сніг;
  • град.

Тому не варто остерігатися того, що вишка-тура розвалиться, і це загрожуватиме завданням тілесних ушкоджень робітникам чи перехожим.

Сталева вишка-тура має довший термін служби, ніж саморобні конструкції, тому може прослужити багато років, що робить її оптимальним варіантом при виборі риштування.

Легке збирання та демонаж

Порівняно з іншими видами риштування, вишку-туру легше збирати і сам процес займає небагато часу. Це дозволяє монтувати саму конструкцію досить швидко, що, в свою чергу, пришвидшує початок будівельних робіт.

Коли роботу закінчено — вишку-туру можна демонтувати без зайвих труднощів, що гарантує загальну ефективність робіт.

На відміну від дерев’яних конструкцій, сталеву вишку-туру можна змонтувати на більшу висоту, що уможливлює виконання чималого обсягу робіт в рамках великих будівельних проектів без будь-яких обмежень.

Екологічність

Однією з менш очевидних переваг використання вишки-тури є те, що вона вироблена з екологічно чистих матеріалів. Якщо одержання деревини є прямим наслідком вирубки лісів, то сталеливарна промисловість економно використовує природні ресурси, заощаджує невідновлювані джерела та обмежує потік відходів.

Таким чином застосування вишок-тур — це ефективність, екологічність та, що найголовніше, безпека при проведенні висотних робіт на будь-яких об’єктах.