Відпочинок зі смаком на заміському курорті WISH AQUA&SPA RESORT

Курорт під Києвом преміум класу WISH AQUA&SPA RESORT відкриває двері для всіх охочих побувати на відпочинку своєї мрії. Заміський комплекс оточений озерами та мальовничою природою. Після перебування в якому він займе позицію лідера у вашому списку найкращих місць відпочинку.

Це екологічний курорт з найкращим кліматом, де використовується артезіанська вода зі свердловини глибиною 250 метрів. Досконала мінеральна вода має живий смак та збагачує організм людини необхідними мікроелементами які благотворно впливають на сон, апетит,  настрій, зміцнення імунітету. Ви можете насолодитись максимальним контактом з кришталево прозорою водою під час плавання у басейні, прийняття душу та SPA-процедур.

СПА комплекси під Києвом включають  в себе розслабляючі, оздоровчі та косметичні програми, які покликані допомогти людині звільнитися від стресів.

Relax-програма відпочинку на 3-5-7 днів подарує задоволення п’ятизірковим готелем, рестораном з вишуканою європейською кухнею, баром, найкращою фітнес базою, розважальними програмами для дітей та басейнами, які розміщені по всій території готелю.

Велнес центр вас приємно здивує комфортними номерами, вишуканим асортиментом лазень та розкішною СПА-зоною, де до ваших послуг працюють професійні масажисти. Для вас підготовлений повний комплекс процедур для догляду за шкірою обличчя та тіла. Кожен гість знайде для себе свою зону комфорту та відпочинку. У будь-яку хвилину до ваших послуг тренажерний зал, де можна займатися різноманітними видами тренувань.

З основних переваг нашого комплексу для відпочинку варто виділити джерела мінеральної води, бездоганний сервіс, смачну та корисну їжу, оптимальні умови для спортивних тренувань, природні та затишні ландшафти, сучасний дизайн номерів.

Жителі Києва мають унікальну можливість відновити сили, зміцнити здоров’я, а також відпочити душею й тілом, не виїжджаючи далеко зі столиці. Подорож до нас від Києва займе не більше 20 хвилин на власному автомобілі. На вас чекає курорт європейського рівня в осередку неймовірно мальовничої природи.

В заміському курорті ми створюємо особливу атмосферу для своїх гостей. Це не просто стилістика і індивідуальний підхід, а справжня філософія відпочинку. Тут кожна людина зможе забути про повсякденні справи і турботи, занурившись в атмосферу релаксу.

Серед великої кількості послуг ви обов’язково знайдете саме ті процедури, які допоможуть вам гармонізувати свій стан. Ми гарантуємо приємний сервіс, адекватні ціни, конфіденційність та широкий список послуг для кожного, хто вирішить завітати до нас.