Конкурентні переваги автомийки самообслуговування

Миття машини входить до числа регулярних «ритуалів» кожного поважаючого себе і пасажирів автолюбителя. Однак питання, як привести авто в нормальний вигляд без великих вкладень часу і сил, залишається відкритим.

Мийки самообслуговування з'явилися в містах України порівняно недавно, але вже здобули популярність серед автомобілістів і зайняли перспективний сектор бізнесу. Це дійсно зручний сервіс, який відповідає всім вимогам сучасності. У цьому ви переконаєтесь, скориставшись послугами мережі Файна мийка у Львові, саме тут, до речі,  застосовується інноваційна пінна технологія, що дозволяє уникнути утворенню мікропошкоджень на поверхнф авто.  

Принцип роботи

Мийки самообслуговування встановлюються на жвавих міських вулицях, в спальних районах, на в'їздах у великі населені пункти, поблизу парковок торгових і розважальних центрах.

Комплекс призначений для самостійної мийки авто. Тобто водій купляє жетони або користується приймачем купюр (залежить від моделі мийного обладнання), заїжджає на спеціальну стійку і за допомогою відповідного пістолета і обраного режиму на панелі миє машину. Напором води і розчину видаляються забруднення з поверхонь транспортного засобу.

До миючого складу входять ефективні і безпечні хімічні компоненти. Є можливість нанесення захисного воскового шару, а також інші функції, що дозволяють додати автомобілю доглянутий вигляд і забезпечити захист від шкідливого впливу ультрафіолету, частинок пилу і т.д. 

Переваги мийки самообслуговування

Затребуваність даного сервісу є незаперечною, маючи в своєму розпорядженні багато вагомих плюсів. Розглянемо основні переваги даного комплексу.

  • Сучасне обладнання. Мийки самообслуговування від провідних європейських виробників оснащені чудовою функціональної технікою. Стандартний набір обладнання для миття включає: комп'ютер, термінал контролю поста з приймачем купюр і / або монет, панель управління програмами мийки, дисплей, мийні апарати (мийний блок), оснащення пристроями для утворення піни і нанесення воску, систему насосів, систему очищення і пом'якшення води, електричний щит, розводку труб з електромагнітними клапанами.
  • Цілорічний сервіс. У доповненні до основних апаратів надаються системи обігріву, утеплення, пристрої рециркуляції води для зимового періоду, щоб уникнути замерзання шлангів та інших елементів мийки. Дане обладнання дозволяє очистити забруднення за лічені хвилини - водій отримує якісну послугу в будь-яку погоду, навіть суворою зимою. При цьому клієнт може користуватися сервісом мийки самообслуговування в будь-який зручний час. Пост працює 24 години на добу, 7 днів на тиждень.
  • Зручність використання. Устаткування, розроблене для мийки самообслуговування, відрізняється простотою в застосуванні. Водій самостійно може помити авто всього за кілька хвилин, для цього не потрібно володіти особливими знаннями або навичками. Панеллю керування легко користуватися - автомобіліст без проблем вибере програму миття. Комплекс має в своєму розпорядженні великий вибір мийних програм, щоб клієнт міг вибрати оптимальний режим для своєї ситуації - від замочування до полірувальних робіт. Завдяки високому тиску подачі новітніх миючих засобів (активної піни і т.д.) легко видаляється навіть застаріла бруд. Недалеко від поста встановлюється пилосос, щоб водій мав змогу привести в порядок салон автомобіля. 
  • Фінансова вигода. Мийки самообслуговування зручні для водіїв і, відповідно, вигідні підприємцям. При правильному виборі місця установки і чіткої організації роботи поста можна обслуговувати близько 100 транспортних засобів в день. Один водій в середньому витрачає на миття авто 5-7 хвилин, а іноді потрібно всього пара хвилин. Для успішного функціонування комплексу немає потреби наймати касира, бригаду мийників та інших робітників, купувати форму одягу, платити оклад та премії, контролювати якість праці, розбиратися з податковим тягарем. Завдяки цьому відпадає значна стаття витрат. При цьому мийка самообслуговування досить швидко окупає вкладені кошти.
  • Економічна робота. Є думка, що на даних комплексах йде значна кількість води, що негативним чином впливає на прибуток. На миття легкового автомобіля йде близько 200-250 літрів води, а для вантажного транспорту і автобусів - до 800 літрів. Однак на мийках самообслуговування, як правило, встановлюється обладнання для рециклінгу води. Тобто рідина не зливається в каналізацію, а очищається і в обробленому вигляді знову подається в насоси. Тому витрата можна скоротити на 90%. Іноді використовуються біореактори - в якості ефективного і сучасного методу очищення води. Це штами особливих бактерій, що очищають H₂0. Особливості обладнання та новітні технології дозволяють істотно економити на ресурсах.