Про користь фруктового пюре

Фруктові пюре прийнято вживати в якості дитячого харчування, хоча вони мають більш широке застосування. У всьому світі фруктові пюре, так само як і овочеві, вживаються в якості дієтичного та сприятливому відновленню харчування для дорослих.

Фруктові пюре широко застосовуються в якості сировини для приготування натуральних соків та кондитерських начинок. А на сайті https://keynoteua.com/ru/ ви зможете замовити найвищої якості пюре з манго, ананасу, маракуйї, і інших фруктів. 

Що являє собою фруктове пюре

Фруктове пюре є однорідною пюреоподібною масою, приготовану з свіжих фруктів або ягід. Після проходження етапів термічної обробки його стерилізують і фасують в асептичних умовах в металеві бочки. Зазвичай фруктове пюре використовується в якості дитячого харчування, в зв'язку з цим для їх приготування використовуються виключно органічні продукти.

Склад фруктового пюре може бути монокомпонентним (з одного виду фруктів або ягід) або багатокомпонентним (два або більше видів фруктів і ягід). У пюре крім фруктової основи можуть бути присутніми додаткові компоненти, необхідні вашому малюкові: вітаміни, мінерали, мікроелементи.

Види фруктового пюре

Фруктове пюре різниться в залежності від типу використовуваних фруктів і ягід. Вони, в основному, діляться на 3 види: фруктові, ягідні і фруктово-ягідні. Найбільш поширеними є: яблучне, абрикосове, бананове, персикове, сливове, вишневе, порічкове, малинове пюре.

Торгова марка Keynote UA пропонує широкий асортимент фруктових пюре, приготованих виключно зі свіжих органічних продуктів, що не містять добавок і барвників. Корисні, смачні й поживні - як для дітей, так і для дорослих.

Корисні властивості пюре

Кожен вид фруктів або ягід володіє численними корисними властивостями. Виготовлене з них натуральні пюре, прекрасно зберігає корисні властивості фруктів і стає кращим варіантом додаткового харчування для дітей та дієтичного харчування для дорослих.

Корисні властивості фруктових пюре укладені в їх багатому вітамінно-мінеральний склад. Фруктові пюре дуже корисні для організму дитини і функціонування різних його систем завдяки багатому вітамінно-мінеральному складу, куди входять зазвичай вітаміни РР, В1, В2, С, Е, а також мінеральні речовини - кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, залізо.

Наприклад, абрикосове пюре - джерело кальцію і фосфору, які відповідають за повноцінний ріст кісток і зубів. У яблучному пюре міститься велика кількість заліза і вітаміну C. Сливовое пюре заповнює дефіцит вітамінів групи В, від кількості яких безпосередньо залежить функціональність центральної нервової системи.

Сучасні виробники додають в продукти дитячого харчування консерванти, барвники, згущувачі, що не приносять організму дитини користі. Необхідно уважно читати склад продукту, звертати увагу на термін придатності.