У полоні комплексів. Неправильний прикус всьому виною

Комплекси — досить неприємне явище в житті будь-якої людини. Причому буває так, що людина навіть сам не особливо знає про існування у нього комплексів: вона просто живе, ходить на роботу, в магазин...

Але раптом їй потрібно прийти на зустріч або в місце масового скупчення людей (в театр, наприклад) і тут починається ... «а як би мені так одягтися, щоб ніхто не помітив ...», «а якщо я раптом ...», «а раптом вони зрозуміють ...» і так далі — у кожного буде своє продовження.

Це і є комплекси. Якщо бути відвертими, то частково ці комплекси - плід занадто багатої уяви людини. Світ так влаштований, що не можуть всі навколишні думати саме про цю людину постійно, навіть якщо це людина дуже високого рангу. Але на те вони і комплекси, що людина думає, що всі дивляться саме на цей недолік, навіть якщо цей недолік видно тільки під певним кутом зору і якщо світло падає саме на нього ...

Але як бути, якщо причиною комплексу стає те, що дійсно не сховати і не приховати, і одягом не прикрити? Те, що не виправити тільки зусиллям волі - як, наприклад, смішна хода або постійне чухання волосся ... Якщо причиною комплексів став, наприклад, неправильний прикус.

Та ще й не який-небудь, а, наприклад, неправильний прикус 3 класу по Енглю - коли нижня щелепа висунута вперед і знаходить на верхню. Це той вид прикусу, при якому при посмішці видно тільки ясна від верхньої щелепи, а всю іншу посмішку представляють саме нижні зуби.

І комплексам в даному випадку є, де розгулятися: такий прикус призводить до того, що людина не може навіть нормально відкушувати тверду їжу! Такий прикус не сховаєш - він на обличчі. І якщо масковий режим здатний хоч трохи прикрити цю особливість в громадському транспорті або в парку, але ж все одно настає момент, коли маску потрібно зняти. І якщо для звичайної людини зняття маски - приємне полегшення дихання, то для власника такого «подарунка» зняття маски може бути щоденною дуже неприємною подією - кожен раз оголяти свою проблему на людях, погодьтеся, мало радості надає.

Але варто перестати говорити про сумне і відразу сказати головну думку - навіть у таких людей є вихід! Ортогнатичному операція в клініці «OrthoGo» виправляє саме такі, а точніше - і такі неправильні прикуси.

Справа в тому, що вище був описаний лише один випадок. Але є прикуси і інших класів, які виправляються тільки оперативним методом - ні брекети, ні елайнери, ні пластини, ні навіть видалення зубів і разом узяті ці методи не дадуть потрібного результату. Тільки операція! Тому, що корінь цього неправильного прикусу криється в кістки щелепи і виправлення цієї проблеми буде виключно у зміні самої кістки. А вже потім, після надання кістки потрібної форми і розміру, будуть рівняти зуби брекети або пластини.

Шлях довгий, досить відповідальний, але нам важко уявити ті емоції і радість, які відчувають ті, хто зробив цей крок! Вдумайтеся: позбутися не просто від комплексу, але від проблеми, що його породила, — це дуже сміливий і сильний крок. І чим швидше людина на нього зважиться, тим більше радісних і «безмасочних» миттєвостей буде в її житті!