Переваги придбання вживаного авто з США

В даний час вітчизняний автопром не задовольняє запитам потенційних покупців, і все частіше наші люди вибирають машини-іномарки: європейські, японські та машини з США.

Тож не дивно, що автомобілі з США користуються великим попитом. Зауважимо, що більш вигідно купувати автомобілі з США з пробігом, в віці від 3 до 9 років. Так машина буде в нормальному стані і за доступною ціною, а на сайті https://bexhilltrading.net/catalog/cars/ ви дізнаєтесь про діяльність компанії Bexhill Trading, де можна на найвигідніших умовах придбати американське авто з пробігом по найкращій ціні. 

Придбання автомобіля з США має ряд своїх переваг:

  • У порівнянні з європейськими, автомобілі з Америки вигідніші в співвідношенні ціна-якість. Ці машини коштують набагато нижче, ніж в європейських країнах, але при цьому їх технічний стан на порядок краще. Два фактори визначають низький рівень цін на автомобілі з США. По-перше, це ціна в доларах, а не в євро, як прийнято на європейському ринку, що дозволяє економити до 25% в порівнянні з аналогічними машинами з Європи. І друге, - це великий вибір моделей на американському авторинку. Завдяки цьому різноманітності і насиченості ринку, ціни на старі авто з Америки невеликі, що ніяк не відбивається на якості товару, яке іноді навіть перевершує японські та європейські аналоги. Виробників авто дуже стимулюють високі запити американського споживача, і вони постійно покращують якість і безпеку автомобілів.
  • Солідна базова комплектація автомобіля з США: сигналізація, електропакет, гідропідсилювач керма, шкіряний салон, кондиціонер, литі диски і ін. Якщо порівнювати будь-який європейський автомобіль і аналог для ринку США - якість збірки і базової комплектації переважно вище у американців. Позитивним є той факт, що бампера у американських авто посилені і більші, і, таким чином, нівелюють удар при русі на невеликій швидкості. Це важливо для щільної міської їзди.
  • Авто з Америки мають об'єм двигуна вище середнього, а також розрахований на бензин марки 92, що чудово підходить для наших доріг.
  • Більшість авто мають автоматичну коробку передач. Також обслуговування машини для водія полегшено відсутністю безлічі електронних систем, в порівнянні з японськими і європейськими авто.
  • Шанси виникнення корозії і зносу двигуна у американського автомобіля набагато нижче, завдяки помірному клімату США. Так що, купуючи навіть автомобіль з пробігом, ви будете спокійні за нормальний стан двигуна.
  • Ці машини, як правило, у відмінному стані, завдяки хорошим дорогам і якісному ТО.
  • Купуючи автомобіль у офіційного дилера, ви можете бути впевнені в легальності угоди, і в хорошому стані авто, тому що всі машини перед відправкою з США проходять обов'язкову перевірку (технічну і юридичну), що засвідчується відповідними документами.
  • Кожен автомобіль в США має свій ідентифікаційний номер (VIN номер), за яким ви можете перевірити кількість минулих власників авто, терміни проходження ТО, тип реєстрації автомобіля (особистий, на прокат, таксі або ін.), Ви можете переконатися, що автомобіль не кради , не був у аварії та інше.
  • Купуючи автомобіль на аукціоні цілих старих авто, ви уникаєте ряд посередників. Також можете бути впевнені в тому, що все юридично і технічно чисто, тому що послуги зі складання авто після аварії в Америці коштують дуже дорого і ніхто цим не займається.
  • Офіційні дилери складуть докладний технічний опис і фото автомобіля, щоб ваша покупка була цілком реальною.