Що потрібно знати про кредитування під заставу авто

Якщо необхідно терміново отримати кредит готівкою без довідок, то одним з варіантів вирішення проблеми є кредитування під заставу авто. Що ж потрібно знати про цей вид кредитування, і які його переваги?

Оформлення кредиту під заставу транспортного засобу можливо як на короткий термін, що становить всього кілька днів, так і на тривалий час до декількох років. Чим менш тривалою по часу буде позика, тим менше позичальникові доведеться переплатити за неї, тобто процентна ставка залежить від терміну кредитування. При зверненні до кредитної установи для кожного конкретна випадку може бути складений індивідуальний план погашення кредиту.

Оперативність - один з основних факторів при прийнятті рішення взяти позику. На сайті lyam.com.ua/zajm-pod-zalog-avto/ ви дізнаєтесь про діяльність компанії “ЛЯМ”, у разі звернення ви отримаєте гроші вже за 59 хвилин! 

Щоб отримати кредит під заставу авто, спочатку потрібно оцінка автомобіля експертом, що дозволяє визначити його номінальну вартість. Залежно від обраної кредитної організації (банк або автоломбард) ця сума може виявитися різною.

Кредитний договір може бути продовжений на більш тривалий термін, якщо у позичальника виникли труднощі з виплатою всієї суми боргу у встановлені терміни.

Переваги кредитування під заставу авто

Ось основні плюси даного виду кредитування, на які слудет звернути увагу потенційного позичальника:

  • Оформлення кредитного договору та отримання коштів здійснює вже в день подачі заявки. Процес кредитування максимально спрощений, особливо в автоломбарду.
  • Транспортні засоби, взяті під заставу, страхуються і зберігаються на стоянках, що охороняються, тому автовласникам не потрібно турбуватися про їхню безпеку.
  • Умови укладеного договору, як правило, гарантують повну безпеку транспортного засобу до часу погашення позики.
    Наявність договору, в якому прописані абсолютно всі умови кредитування, роблять операцію повністю прозорою, тому позичальник на зіткнеться з якими-небудь прихованими комісіями.
  • Щоб оформити позику під заставу автомобіля, не потрібно шукати поручителів.
  • Для отримання кредитних коштів відсутня необхідність надання довідки про доходи, тому можна отримати гроші, навіть не маючи офіційного працевлаштування.
  • Отримані кошти можна використовувати на абсолютно будь-які потреби, з їх допомогою можна навіть сплатити початковий внесок по іпотеці.

Зрозуміло, у даного виду кредитування є і свої недоліки, з якими слід ознайомитися, перш ніж приймати рішення для водіїв про позику.