Захисні ролети: безпека, тепло і звукоізоляція гарановані!

Неважливо, де ви живете - в міській квартирі, приватному будинку або заміському котеджі, ви завжди будете прагнути облаштувати ваше житло з максимальним комфортом. На ринку будівельних товарів і аксесуарів для дому існує маса всіляких пристроїв і пристосувань, здатних зробити ваш будинок або офіс кращими.

Одним з таких пристосувань служать захисні ролети, які можуть стати надійним захистом від вуличного пилу, занадто яскравого сонця, шуму, холоду і навіть від зловмисників. А на сайті https://stankor.com.ua/category_product/rolokasety/ ви зможете замовити дані конструкції по найкращій вартості.

Спробуємо розібратися, для чого потрібні ролети і що вони з себе представляють.

У двох словах про конструкцію

Щоб зрозуміти, для чого потрібні рольставні, потрібно в загальних рисах уявляти собі їх конструкцію.

Всі ролети, незалежно від того, які функції вони виконують влаштовані приблизно однаково. Основу будь-якої роллетної системи становить полотно, зібране за типом жалюзі з безлічі горизонтальних елементів - ламелей, з'єднаних між собою рухомими кріпленнями. Самі ламелі виготовляються з металевого профілю, порожнечі якого найчастіше заповнюються поліуретаном.

Поліуретан - сучасний синтетичний матеріал, що надає ламелям належних шумо-, і теплоізоляційних властивостей. Перетин профілю може бути простим або доповненим ребрами жорсткості. У цьому випадку міцність профілю зростає. 

Якщо завжди «занадто»

Взимку - занадто холодно, влітку - дуже жарко. Кому з нас не знайоме це неприємне відчуття дискомфорту в будь-який час року. Ключове визначення - «надто». У приміщенні, де ми живемо або працюємо не повинно бути «занадто». Тому, в спробі добитися комфортної температури взимку ми включаємо обігрівачі, влітку - кондиціонери.

І ті, і інші пристрої не можна назвати цілком комфортними: вони аж ніяк не покращують повітря і на додачу до всього споживають багато електрики. Словом, комфортна температура в приміщенні коштує дорого.

Установка ролет вирішить багато проблем, в числі яких теплоізоляція стоїть чи не на першому місці. Встановивши такі віконні системи ми отримуємо тепло взимку і прохолоду влітку. Проведені порівняльні вимірювання перепаду температур в приміщеннях, оснащених ролетами і звичайними жалюзі доводять, що температурний режим в обладнаних роллетовимі системами приміщеннях значно стабільніший, в порівнянні з необладнаних. Різниця становить до 70%.

Крім того, використання рольставен більш безпечно і екологічно, в порівнянні з кондиціонерами або обігрівачами, оскільки не вносить жодних якісних змін в такі показники повітря, як вологість і запиленість. У всякому разі, на відміну від кондиціонерів, ролокасети ніяк не сприяють розмноженню шкідливих мікроорганізмів, які разом з кондиціонованим охолодженим повітрям викидаються в простір непровітрюваному приміщенні.

В опалювальний період сума оплата за електроенергію та опалення зростає в рази. Уникнути таких значних витрат дозволить скорочення втрати тепла. Вченими доведено, що втрата тепла через двері становить приблизно 5%, а через вікна рівно в 5 разів більше - 25%. Уявіть собі, чверть нашого тепла витрачається тільки через недостатню теплоізоляцію.

Яким же чином використання рольставні можуть вирішити цю проблему? - Відповідь проста. Між ролетами і вікном утворюється шар повітря, свого роду «повітряна подушка», яка нагрівається і як термос зберігає стільки цінне в зимовий період тепло.

Ролети збережуть не тільки ваше тепло, але і ваші нерви: звукоізоляція

Крики на вулиці, дитячий плач, гул машин - з установкою ролетів весь цей дратівливий шум перестане вам докучати. На жаль, в сучасному мегаполісі рівень шуму в квартирах досягає 40-60 дБ при нормі в 30дБ, що є однією з причин швидкої стомлюваності, стресу і нервозності.

Це не дивно. Приходячи додому, ви хочете відпочити від міської метушні, побути наодинці з собою або з сім'єю - постійний шум з вулиці заважає вам нормально відпочивати, висипатися і як наслідок, ваша працездатність знижується.

Ролльставні надійно захистять вас від звукового сміття. Завдяки поліуретану, який, заповнюючи профіль, відмінно пригнічує шум. Високотехнологічне виробництво, новітнє обладнання та досягнення сучасної науки дозволяють використовувати різні звукоізолюючі матеріали при виготовленні ролетів. Установка рольставен - ключ до вашого комфорту.