Види натуральної шкіри для пошиття верхнього одягу

Натуральна шкіра належної якості - кращий матеріал для пошиття чоловічих і жіночих курток, а також плащів, пальто, пончо та іншого верхнього одягу.

Довговічність, міцність і зносостійкість якісної натуральної шкіри дають можливість виготовити річ, яка прослужить не один сезон, зберігаючи форму, колір, фактуру в найкращому вигляді, а чудові зовнішні дані і величезна різноманітність видів обробки шкіри забезпечують великий простір для реалізації будь-яких модельних і дизайнерських рішень. У цьому ви зможете переконатися замовивши на сайті aligogroup.com.ua шкіру найвищого гатунку для пошиття одягу. Також тут в широкому асортименті представлено галантерейна, взуттєва, меблева, ремінна, автомобільна шкіра, і різноманітна фурнітура.  

Ще одним істотним плюсом натуральної шкіри як матеріалу для пошиття курток є її комфортність і зручність в носінні: це природний матеріал, що володіє пористою дихаючою структурою, він гігієнічний, гігроскопічний, м'який і пластичний. Натуральна шкіра добре тягнеться, не втрачаючи при цьому форму, красиво сидить на фігурі.

У носінні натуральна шкіра абсолютно невибаглива і не вимагає особливого догляду, не боїться вологи, морозів та інших несприятливих природних факторів. Куртка з натуральної шкіри - дійсно найкраще рішення за багатьма параметрами!

З огляду на те, якою різноманітністю володіє натуральна шкіра, вибрати матеріал для пошиття куртки буває нелегко. З якою ж шкіри виготовляють шкіряні курки, і якому матеріалу віддати перевагу для конкретного виробу?

Види шкірсировини і її характеристики

  • Натуральна шкіра биків і буйволів - найбільш міцна, щільна і довговічна. Куртка з такої шкіри може прослужити не менше 10 років, зберігаючи цілісність і привабливий зовнішній вигляд. Звичайно, коштує така натуральна шкіра недешево, але її ціна окупить себе сторицею. Виглядають вироби з бичачої і буйволяче шкіри солідно, благородно і надійно, і навіть якщо з часом шкіра потрётся, це не зіпсує її зовнішній вигляд, а додасть особливу родзинку і стильність виробу.
  • Натуральна шкіра з шкур овець і ягнят (овчина) не володіє такою щільністю і міцністю, як бичача, але відрізняється чудовою пластичністю, м'якістю і гнучкістю, що теж робить її чудовим матеріалом для пошиття курток та іншого верхнього одягу. Тонка і легка, але при цьому тепла і надзвичайно комфортна в носінні, натуральна овчина прослужить не менше 5 років, а висока розтяжність і хороша сприйнятливість до різних видів обробки лицьової поверхні надають безліч варіантів для моделювання і пошиття виробів самого складного крою. Вартість натуральної овчини поступається ціною курток з бичачої шкіри, так як термін їх служби не такий великий.
  • Найбільш доступною за вартістю для пошиття курток є натуральна шкіра свиней. Свиняча шкіра тонка і не така міцна, як бичача і овеча, куртка з неї прослужить 3 - 5 років. Слабкою ланкою свинячої шкіри є її схильність до розповзання з плином часу. В процесі носіння деякі деталі куртки починають відкопилюватися, а інші, навпаки, сидіти на фігурі більш щільно. В цілому, куртка з добре виробленої свинячої шкіри буде виглядати цілком гідно.
  • Варто особливо сказати про куртки з екзотичних видів шкір: страусиної, крокодилячої, шкіри пітона та інших рептилій. Це чудові і надзвичайно міцні куртки, що відрізняються довговічністю, зносостійкістю і унікальним зовнішнім виглядом, так як малюнок шкіри кожної тварини цілком неповторні. Якщо ви готові заплатити чималі гроші за такий висококстатусний виріб, то екзотична натуральна шкіра - найкращий вибір для пошиття куртки або пальто!