Переваги реклами на поліетиленових пакетах

Реклама є важливим аспектом для будь-якого виду діяльності, вона підвищує конкуренцію між виробниками. Саме завдяки їй широкі маси населення дізнаються про нові товари і знайомляться з новими брендами. Маркетинг - це ціла система, яка особливим чином пов'язує покупця з виробником, і чим ефективніше реклама, тим більше доходу.

Але, для рекламної компанії потрібні додаткові витрати. Найефективнішим і в той же час недорогим способом реклами на сьогоднішній день є реклама на поліетиленових пакетах.

Дані вироби використовуються повсюдно, тому таким чином забезпечується широке охоплення аудиторії. Правильно підібравши слоган і формат реклами на звичайних пакетах, якими користуються практично всі люди, можна донести потрібну інформацію і значно збільшити кількість зацікавлених клієнтів. А замовивши пакет банан, пакет банан з логотипом в компанії «Полімер» ви отримаєте не тільки ефективний рекламний носій, а й продукт, який відповідає сучасним екологічним вимогам, адже завдяки застосуванню біодобавки d2w, в поєднанні з крохмальними гранулами досягається швидке розкладання використаних виробів.  

Переваг реклами на поліетиленових пакетах існує безліч, тому ознайомиться з ними варто більш детально.

Вартість

Реклама на пакетах - це, мабуть, найдешевший і доступний спосіб заявити про себе. Навіть найякісніші пакети коштують набагато дешевше, ніж рекламні ролики на телебаченні або друк на транспорті. Таким чином, витрачаючи зовсім невеликі кошти на виробництво пакетів, фірма отримує ефективну, інформативну і доступну всім рекламу на практичному виробі.

Великі тиражі

Виробництво здійснюється масовими тиражами, за тиждень можна отримати близько 5-8 тис. примірників. Форму, міцність, основний колір і розмір пакетів можна міняти. Друк здійснюється на будь-якому боці пакета, від найдрібніших одноразових фасувальних до великих вставними ручками для багаторазового використання.

Швидкість виробництва

За допомогою використання новітніх технологій, невелику партію пакетів можна виготовити за кілька днів. Це зручно, наприклад, при замовленні особливих святкових виробів, наприклад, до Дня народження фірми, або до новорічних свят.

Індивідуальність

Сьогодні великою популярністю користується послуга виготовлення брендових пакетів. Такі можна зустріти в фірмових магазинах. Креативні і оригінальні пакети з логотипом роблять фірму ексклюзивної і підвищують імідж.

Імідж компанії

Популярні сучасні бренди не економлять на рекламі. Виробляючи брендові пакети з логотипами, вони часто видають їх безкоштовно. Невеликі витрати на виробництво повністю дозволяють це зробити. Це значно підвищує рівень компанії в очах покупців.

Формула 24/7

Пакетами користуються люди скрізь і завжди, вони не обмежені в часі. Таким чином, реклама, також діє постійно. Якщо в ЗМІ для слоганів виділено певне місце і час, то з поліетиленовими виробами це передбачити неможливо, реклама діє 24 години на добу і 7 днів на тиждень.

Практичність

Компанії з хорошою репутацією піклуються про своїх клієнтів, про їх зручність. З таким брендом хочеться мати справу, і людина обов'язково повернеться сюди ще. Саме на це розрахована проста і практична реклама на пакетах, після покупки товару в брендовому магазині.

Великі інформаційні можливості

Сьогодні за допомогою спеціальної апаратури на поліетиленові пакети завдають всю необхідну інформацію: текст, малюнок, фотографію, логотип і т.д. Існує кілька видів нанесення фарби, найбільш ефективний і доступний - це флексографічний друк. Форма і розмір пакета також може коригуватися в залежності від вимог клієнта. Особливою популярністю користуються креативні пакети, які звертають увагу на себе і дають об'єктивну інформацію про конкретний бренд.