Модна азбука: 3 способи носити світшоти

Думається будь-яка дівчина чи жінка час від часу втомлюється від каблуків і строгих офісних нарядів і хоче просто відчувати себе в одязі комфортно і вільно. Напевно тому ця річ сьогодні так популярна, адже вона здатна подарувати нам ці відчуття і при цьому залишатися на хвилі стилю.

Хто придумав світшоти

Один американський бізнесмен, який займався виробництвом нижньої білизни, вирішив розробити для свого сина зручний, легкий і теплий одяг для тренувань. Його колеги жартома стали називати вироблений светрик «sweatshirt - спортивний светр», що надалі за ним і закріпилося.
Спочатку такий светр набув популярності серед спортсменів, а після поступово перекочував в шафки багатьох модників і модниць. Сьогодні світшоти користується величезною популярністю, а в інтернет-магазині https://www.stimma.com.ua/ їх можна придбати по доступній ціні.

З чим носити жіночий світшот

Ця кофта добре комбінується з багатьма речами. Вибирайте максимально прості і мінімалістичні варіанти, це дозволить легко підбирати поєднання за кольором і стилю з іншими предметами в вашому гардеробі, наприклад, простий сірий або чорний з написом. З яскравими прінтованимі варіантами вже трохи складніше. Вам доведеться підбирати низ, який повинен поєднуватися з яскравим малюнком або фотографією.
Не дивлячись на те, що світшоти це більш спортивна за стилем річ, взуття під нього може бути не тільки спортивного характеру, а й класична, наприклад, туфлі-човники на шпильці.
З штанами
Світшоти добре виглядають з брюками прямого крою або обтягують скинни, а також з укороченими моделями. Светр можна як заправляти в штани, так і надіти просто поверх них. Взуття визначається загальним стилем вбрання. Ваш образ можна доповнити і туфельками на підборах або ж спортивними кедами, Сліпони, кросівками. Восени або взимку в пору будуть напівчеревики на підборах, тімберленди або ботильйони.

Щодо джинсів, то цей варіант напрошується сам собою, адже ці речі відмінно підходять один до одного. Особливо вдало з світшоти виглядатимуть джинси бойфренди або скінни, а також класичні прямі і, звичайно, з укороченими джинсами. Взуття може бути спортивним, наприклад, кеди, або більш жіночні - туфлі на шпильці. Доповнити образ можна невеликий сумочкою на ланцюжку.

З шортами 

Наш стильний спортивний светр добре підійде до шортів, вони можуть бути як джинсовими, так і шкіряними або текстильними.

З спідницею

З чим ще можна носити світшоти дівчатам і жінкам? З спідницею, звичайно! Це окрема історія зі створення стильних образів, адже моделей у спідниць дуже багато.

  • Світшоти з короткою спідницею. Якщо ви любите короткі спіднички, тоді цей варіант для вас. Просторий светр добре виглядає з коротенькою обтягуючою спідничкою. Ошатний образ можна отримати, якщо надіти в парі зі светром мереживну спідницю + туфлі на шпильці + невеликий клатч. Такий контраст ніжного мережива і більш простого спортивного крою створять дуже цікавий і стильний контраст форм і фактур.
  • З спідницею-олівець. Спідниця-олівець - неймовірно жіночна і сувора річ. Як же вона може поєднуватися зі спортивним світшоти? Дуже просто! Знову-таки вся справа в контрасті крою і стилів, це завжди виглядає дуже виграшно.

Для роботи підійде верх сірого кольору і чорна спідниця-олівець + чорні туфлі на шпильці. Для прогулянки або вечірки можна надіти толстовку більш яскравого забарвлення (з принтом або візерунком) + шкіряна куртка. Ошатний варіант образу можна створити за допомогою спідниці-олівець виконаної з ошатною тканини, наприклад, з паєтками.