Жіночі сандалі: готуємось до літа

Сьогодні виробники як ніколи балують представниць слабкої статі різноманітними моделями модних сандалів. Пропонуються варіанти з різних матеріалів, виконаних в цікавих стильових рішеннях.

А тому з усього розмаїття вдасться підібрати зручний варіант літнього взуття для повсякденного носіння. У цьому ви переконаєтесь, відвідавши інтернет-магазин obuvoptom.com.ua, саме тут пропонуються сандалі, інше якісне жіноче, чоловіче і дитяче взуття по найкращій оптовій ціні.   

Види сандалів

Якщо говорити про різноманітність моделей, то існують такі види босоніжок:

  • Закриті, які як не можна краще підходять для дівчат з вузькою стопою. Їх ключовою відмінністю є закритий носок і відкриті бічні частини.
  • Спортивні, що представляють собою ідеальний варіант для подорожей. Головна їхня особливість - висока зручність і комфорт. Босоніжка міцно сидить на ніжці, завдяки чому гуляти в такому взутті можна протягом усього дня.
  • У грецькому стилі - це досить модні жіночі сандалі, в яких завжди зручно ходити, але при цьому вони виглядають неймовірно привабливо і витончено, що дозволяє поєднувати їх з шортами, спідницями і сукнями.
  • Римські сандалі або гладіатори - це модель, яка схожа з грецькими босоніжками. Але їх головна відмінність в тому, що вони вищі. А тому з їх допомогою вдається створювати дійсно цікаві та незвичайні образи з сукнями та спідницями.
  • Модні жіночі сандалі з каблуком, які дозволяють створювати легкі і романтичні відносини навіть в літню пору року. Щоб образ виглядав повітряним рекомендуємо вибирати моделі з акуратним не надто високим каблуком.
  • Високі босоніжки стануть цікавим рішенням для тих, хто хоче якось урізноманітнити свій гардероб. Сьогодні дизайнерами пропонується багато цікавих рішень, завдяки чому кожному без праці вдасться знайти свою ідеальну пару.

Матеріали для виготовлення босоніжок

Різноманітність на ринку дозволяє знайти модні сандалі в цьому році з будь-яких матеріалів. Найбільш універсальними для виготовлення взуття на літо вважаються наступні матеріали:

  • Гума. Навіть з такого матеріалу можна зробити модні сандалі, які зможуть прослужити пару сезонів. Для виготовлення може використовуватися м'який або твердий каучук, а готове взуття відрізняється невисокою вартістю, універсальністю і підвищеною стійкістю до зносу.
  • Текстильні модні сандалі - це відмінне доповнення до гардероба. Головною їхньою гідністю є комфортна посадка, завдяки чому їх легко можна носити не знімаючи протягом усього дня.
  • Шкіряні модні сандалі вдасться підібрати для кожного літнього образу. Вони бувають найрізноманітніших кольорів, а використання в натурального матеріалу для виготовлення, дозволяє створити неймовірно стильну і при цьому комфортну в шкарпетці взуття.
  • Ще один незвичайний варіант на літо - це лакові босоніжки, які завжди виглядають досить яскраво і зухвало. Стильна лакова пара може бути, як на плоскому ходу, так і мати каблук, платформу або грубу, тракторну підошву. На весну можна вибирати більш закриті моделі на тонкій підошві, в такому випадку образ вийде цілісним і не буде виглядати занадто епатажно.

З чим носити літнє взуття

Навіть вибравши наймодніші сандалі, можна повністю зіпсувати свій зовнішній вигляд, підібравши до них неправильний і невідповідний одяг. А тому створюючи образи з босоніжками потрібно пам'ятати деякі рекомендації модних стилістів.
Правильно вибираємо з чим носити сандалі:

  • Високі моделі найбільш виграшно виглядають в поєднанні з короткими сукнями і шортами, які максимально відкривають ноги. Сарафани якнайкраще будуть поєднуватися з важкої парою.
  • Гумові модельки рекомендуємо залишити для пляжного відпочинку і поєднувати їх з зручною, кежуальной одягом.
  • Спортивні моделі неодмінно стануть відмінним доповненням міського способу, поєднувати їх рекомендується з брюками, джинсами або шортами.