Про переваги супутникового телебачення

На сьогоднішній день широкоформатні плазмові і рідкокристалічні телевізори стають невід'ємною частиною будь-якого інтер'єру. Однак кабельне ТБ часто не може дати гарну і чітку картинку, що завжди засмучує глядача. В такому випадку можна придбати супутникову тарілку, яка подає цифрове зображення високої якості.

Супутникове телемовлення вперше стало поширюватися на території США близько 30 років тому. Сьогодні популярність цих тарілок настільки велика, що неможливо уявити собі приватний будинок без неї.

Супутникове телебачення постійно вдосконалюється, розширюється медіа-контент, зокрема, замовивши на сайті https://www.mirant.kiev.ua підключення  в Київській області супутникове ТБ, ви можете дивитися у відмінній якості, без абонплати майже 300 різних за тематикою каналів на вибір.

5 основних плюсів супутникової тарілки

  • Перший і найголовніший плюс - цифрова якість звуку і зображення. На перший погляд, це здається не таким вже важливим аргументом, але подивившись фільм або передачу в «цифрі», дивитися щось з «шумом» більше не захочеться. Крім цього безліч каналів транслює програми зі стереозвуком, при наявності акустичної системи, перегляд "екшену" дома може зрівнятися з походом в дорогий кінотеатр.
  • Другий важливий плюс - величезний вибір каналів. Супутникове ТБ пропонує сотні різних каналів для будь-якого споживача. Спортивне кіно, дитячі мультфільми, кулінарні передачі, канали про тварин, про рибалку та полювання, подорожі - це короткий список того, що можна побачити завдяки супутниковій тарілці.
  • Ваша тарілка - ваша власність. Так, вартість її установки набагато дорожче місячної абонентської плати кабельного ТБ, але набувають її один раз - більше ніяких додаткових витрат не потрібно: ні щомісячних внесків та інших платежів. У разі переїзду, необхідно лише викликати установників для демонтажу і повторної установки супутникової тарілки в іншому місці.
  • Трансляція каналів на іноземних мовах. Іноземним жителям, на жаль, кабельні оператори ТБ не надають можливості дивитися фільми і передачі на рідних мовах. А завдяки супутниковій тарілці можна дивитися сотні каналів на різних мовах світу.
  • Невеликий, але все ж дуже приємний бонус. Багато платних каналів супутникового ТВ надають глядачам можливість перегляду передачі / серіалів на кілька тижнів вперед. Наявність такого можна побачити в програмі передач того чи іншого каналу.

Безумовно, є і мінуси у супутникового ТБ. Насамперед - це його чутливість. Під час сильного дощу, снігу або бурі погіршує якість зображення, але фахівці стверджують, що це лише питання правильної і точної установки. Купуючи якісну велику діаметром тарілку, можна гарантувати чіткий звук і картинку в будь-яку погоду.