Основні критерії вибору служби таксі

У столиці України діє багато служб таксі. Яку з них вибрати, щоб завжди пересуватися з максимальним комфортом? Практичні рекомендації та основні критерії вибору ви знайдете в цьому матеріалі.

Ціна питання

Звичайно, для більшості людей, першочергове значення має вартість на послуги таксі. Однак не варто в гонитві за економією звертатися в ті служби, які демпінгують ціни. Занадто дешеве таксі може означати, що автомобілі старого року випуску, знаходяться в поганому технічному стані, а водії не мають ліцензії.

Оптимально, якщо вартість на послуги таксі є середньоринкової. Наприклад, як в таксі Київ «Екіпаж таксі», дана служба пропонує по доступній вартості комфортні, безпечні поїздки на машинах різного класу.

Спосіб замовлення таксі

Для зручності клієнта служба таксі повинна пропонувати кілька способів замовлення транспортного засобу. Базовий спосіб - це виклик таксі по телефону. Клієнт за коротким номером зв'язується з оператором і той підбирає йому машину. Подальше інформування клієнта про прибуття авто здійснюється в телефонному режимі через СМС або дзвінки.

Однак не завжди є можливість зателефонувати. Альтернативний варіант - це викликати таксі  в режимі онлайн. Замовлення оформляються через спеціальний додаток. Воно відрізняється підвищеною функціональністю. Тобто через нього можна не тільки замовляти машину, але також відстежувати місце розташування водія, виставляти свою оцінку якості обслуговування, накопичувати бонуси.

Час прибуття транспортного засобу

У наш час цінується оперативність. Тому замовляючи машину, клієнт розраховує на те, що вона прибуде за вказаною адресою максимально швидко. Оптимальний час очікування становить 5-10 хвилин. При цьому солідні компанії відстежують переміщення своїх машин і можуть сказати клієнту точний час очікування. Це дуже зручна функція, оскільки вона дозволяє планувати час.

Професіоналізм і інші якості водія

Від професіоналізму водія багато в чому залежить те, наскільки комфортним і приємним буде поїздка в таксі. Великі компанії, які піклуються про свою репутацію, максимально ретельно підходять до підбору персоналу. Водій повинен відповідати таким основним критеріям:

  • акуратна манера керування;
  • пристойний зовнішній вигляд;
  • ввічливість і доброзичливість;
  • добре знання доріг міста;
  • стаж водіння від 3-х років і більше.

Якщо ж ви натрапили на хамство з боку водія, то необхідно повідомити про це представникам компанії.

Автопарк і автомобіль

Серйозна компанія повинна мати у своєму розпорядженні значний автопарк, в якому представлені машини різного класу. Тоді клієнт матиме змогу замовити транспортний засіб, який в повній мірі відповідає випадку, наприклад позашляховик для поїздки за місто.

Незалежно від свого класу машина повинна відповідати певному ряду критеріїв:

  • відсутність серйозних дефектів;
  • відсутність зовнішньої бруду;
  • чистий салон і приємний запах в ньому.

Як бачите, вибрати гарну службу таксі досить складно. Необхідно звертати увагу на безліч критеріїв. Однак відповідальний підхід допоможе надалі відчувати себе комфортно під час замовлення даної послуги.

Для замовлення звертайтесь в київську службу таксі Taxi-ekipazh.com.ua