Конструкція і переваги захисних ролет

Літо - це час, коли збираються у відпустку. Але що ж робити з будинком? Як захистити себе від крадіжок і несанкціонованих проникнень? Відмінним варіантом буде установка на вікна, а також двері захисних ролет, відмінна зломостійкість яких перевірена безліччю випробувань.

Крім функції «безпеки» ролети мають ще багато переваг, серед яких відмінна енергоефективність. Сертифікати якості доводять, що в зимовий період пінозаповнені профілі зберігають до 30% тепла в будинку, а в літні спекотні дні забезпечують прохолодну оптимальну температуру. Створює такі комфортні умови повітряна подушка, яка виникає між ролетою і вікном, не пропускаючи з вулиці холодне або тепле повітря. 

Захисні ролети також незамінні для бізнесу - майже кожен магазин використовує рольставні. Для того, щоб зберегти архітектурне рішення - використовуються екструдовані гратчасті профілі, які працюють як захист і в той же час це повноцінна вітрина 24/7.

Якщо вам потрібні надійні защитные ролеты звертайтесь в київську компанію "Зона комфорта", з такими виробами надійний захист і респектабельний вигляд примішення гарантовано!

Головні переваги захисних ролет

  • Захист від зайвих поглядів. Ролети з легкістю закриють видимість всередині приміщення.
  • Зменшення шуму. Рольставні відмінно шумоізолюючі. Звук не зможе проникати як зсередини, так і ззовні.
  • Сонцезахист. Профіль запобігає потраплянню сонячних променів в приміщення.
  • Вітровий захист. Ролети мають вітрової стійкістю
  • Ергономічність. Відмінні теплоізоляційні властивості дозволяють зберігати оптимальну температуру.
  • Захист від погодних умов. Профіль служить перепоною для поганої погоди - граду, поривів вітру та дощу.
  • Зломостійкість - надійний захист вашого будинку.

Види ролетних профілів

Ролетні профілі різноманітні - все залежить від площі отвору і бажання клієнта. Розрізняють два профілі:

  • Пінозаповнений. Оболонка складається з міцного алюмінію, який заповнюється щільною піною. Профілі роликового плющення бувають від 36 до 55 мм.
  • Екструдований. Складається з міцного товстого алюмінію і володіє підвищеною жорсткістю. Такий профіль має типорозміри 42 мм, 44 мм, 55 мм.

Для запобігання злому корпусів і підвищення безпеки найчастіше використовують екструдовані кінцеві профілі.

Різними бувають і типи монтажу: накладний монтаж зовнішній і внутрішній, а також вбудований монтаж коробом назовні і всередину.

Типи управління

Існує три типи управління. Найбільш комфортний - автоматичний. Привід, після натискання на клавішний вимикач, відкриває роллету і закриває її. Також автоматично можна відкрити при натисканні на пульт управління або привести в дію за допомогою ключа-кнопки.

Ручне управління має два різних види: за допомогою вороткового приводу або пружинно-інерційного механізму.

Якість ролетних профілів доведено безліччю досліджень і випробувань. Кожна партія на виробництві проходить ряд тестів, які підтверджують якість та надійність рольставен.