Нюанси вибору мототрактора

Самостійно доглядати за великою ділянкою складно. На допомогу приходить спецтехніка. Бажано вибирати багатозадачні агрегати. До таких належить мототрактор купити який можна для оранки грунту і прополки грядок, посадки і збору картоплі, перевезення вантажів, прибирання снігу.

Така функціональність пояснюється наявністю навісного обладнання. Використовуючи додаткові пристосування можна змінювати призначення техніки.

Де купити мототрактор 

Компанія "Агромеханіка", про яку детальніше можна дізнатися на сайті https://am.ua/mototraktora/  - мультибрендовий постачальник спецтехніки. У каталозі представлені мототрактори від таких відомих виробників, як Forte, DW, ДТЗ, Зубр, та інші. 

Різноманітність брендів забезпечує широкий діапазон цін. Вибирати дистанційно агрегати зручно - до всіх варіантів наведені описи з фото. При необхідності менеджери нададуть клієнтам консультацію.

Як вибрати мототрактор

  • Насамперед техніку порівнюють по виробнику. Перевага віддається продукції авторитетних компаній. Варто приділити увагу якості складання, перевірити передбачуваний термін експлуатації і тривалість гарантійного талона.
  • Розмір ділянки визначає потужність техніки. Для території в 1-2 гектара вистачить пристроя з показниками до 15 к.с. Для великих ділянок варто замовити модель на 15-24 к.с.
  • Варто взяти до уваги не тільки розміру території, але і її стану. Наприклад, посилена техніка буде потрібно для обробки сильно зарослих зон. Враховується також тип ґрунту.
  • Перевірте привід техніки. Сьогодні можна купити мототрактор повно- і монопривідний. У перших підвищена тяга, хороша прохідність. Вони привертають легкістю управління і маневреність. Моноприводні не такі важкі і економічніше витрачають пальне.
  • Визначитися з приводом допоможе тип ґрунту. Рекомендується для суглинних грунтів вибрати повнопривідні мототрактори. Такі важкі грунту буде легше обробляти. Для піщаних грунтів досить моноприводних агрегатів.
  • Має значення тип охолодження. Сучасна техніка переважно оснащується рідинною системою. Таке охолодження ефективніше повітряного, двигун краще захищений.
  • Виробники експериментують з гідравлікою мототрактора. Вона може бути одно- і двосекційною. Перша дозволяє ставити навісне обладнання тільки на задню частину техніки. Двосекційна розрахована на переднє пристосування - ковші, відвали.