9 речей, які потрібно знати перед операцією по збільшенню і підтяжці грудей

За останні 20 років в області пластичної хірургії сталася ціла низка змін. З'явилося безліч методів, що дозволяють коригувати недосконалості тіла з мінімальними ризиками ускладнень, розроблені методики проведення безшовних операцій.

Але одне залишилося незмінним: як і раніше найпопулярнішою операцією залишається збільшення грудей. Так, жінки все так же хочуть виглядати сексуально і спокусливо, тому готові піти на все, щоб досягти цієї мети. А допоможуть їм у цьому досвідчені фахівці кращих турецьких клінік, на сайті https://experts-medical.com/uvelichenie-grudi-za-granicej/ можна знайти їх адреси, дізнатися про послуги і ціни. 

Дізнайтесь про важливі моменти, які слід врахувати перш, ніж зважитися на операцію по збільшенню і підтяжці грудей.

Вам можуть відмовити в операції

Перше, про що запитає професійний пластичний хірург на консультації: чи є Ваша проблема багаторічним комплексом, який викликає дискомфорт і почуття невпевненості в собі? Якщо ж бажання збільшити або підтягти груди - всього лише «швидкоплинний каприз», то Вам можуть відмовити в операції. Точно також, якщо Ваші очікування нереалістичні і суперечать принципу природного і натурального вигляду грудей.

Для вирішення проблеми не завжди потрібно лягати "під ніж"

Навіть якщо операцію проводить досвідчений і професійний пластичний хірург, Ваш організм все одно піддається серйозному фізичному і психологічному стресу. Тому в бажанні віддати себе в руки пластичного хірурга потрібно бути впевненою на 100%. Якщо проблему можна вирішити заняттями в спортзалі, косметологічними послугами або просто підібравши правильний одяг, Ви отримаєте аналогічні рекомендації і від пластичного хірурга.

Максимальний відпочинок за кілька днів перед операцією

Протягом 2-3 днів до операції рекомендується утриматися від занять спортом, тривалих перельотів і «посиденьок» з подругами за келихом вина. Ці дні рекомендується провести в спокійній домашній обстановці.

Ніякого куріння за місяць до операції!

Нікотин і смоли значно підвищують ризики негативних наслідків маммопластики, а також можуть викликати серйозні післяопераційні ускладнення. Тому Пацієнткам наполегливо рекомендується не палити протягом 14 днів до і після пластики бюста, або хоча б звести цю шкідливу звичку до мінімуму.

Схуднення до операції, а не після

Втрата ваги понад 3 кілограм після операції може вкрай негативно позначитися на зовнішньому вигляді «нового» бюста і в результаті операція по корекції форми нових грудей знадобиться набагато раніше. У той же час, набір ваги в розумних межах може справити позитивний вплив на зовнішній вигляд «нових» грудей.

Майже на місяць доведеться «випасти» зі звичного ритму життя

Протягом 3-х тижнів після пластики грудей Вам потрібна «відпустка» від усіх повсякденних справ і домашніх турбот, які вимагають фізичного навантаження, роботи, стресів. Дотримання цієї рекомендації вкрай важливо для швидкого і комфортного загоєння і відновлення організму після операції.

Вам може знадобитися кілька видів операцій одночасно

Не завжди один вид операції може повністю вирішити існуючі проблеми з грудьми. Наприклад, після пологів і годування дитини жінки стикаються з двома проблемами - зменшення і обвисання грудей. В такому випадку пластичні хірурги проводять комбіновану операцію по збільшенню і одночасної підтяжки грудей.