Ідеально для життя: переваги апартаментів у BOSTON Creative House

Мультифункціональний комплекс BOSTON Creative House будується в Оболонському районі, за 20 хвилин на авто від Хрещатика.

На території заплановано ключові об’єкти інфраструктури, які сприятимуть щоденному комфорту резидентів.

Чому BOSTON Creative House?

Акцентуємо увагу на ключових перевагах об’єкта.

  • Реалізацією проєкту займається українська компанія SAGA Development. Забудовник відомий щонайперше завдяки таким комплексам, як CHICAGO Central House, PHILADELPHIA Concept House, WASHINGTON Concept House, SAGA City Space, RYBALSKY тощо.

  • Девелоперська компанія діє виключно в правовому полі. На будівництво об’єкта є всі необхідні документи. Ознайомитися з ними можна у відділі продажу або на офіційному сайті. Є можливість спостерігати за динамікою будівництва в реальному часі через вебкамеру житлового комплексу BOSTON Creative House.

  • Адреса об’єкта: проспект Степана Бандери, 14Б. До станції метро «Почайна» — 5 хвилин пішки. Поруч знаходиться парк «Почайна», де можна буде бігати щоранку, зустрічатися з друзями, релаксувати й кататися на велосипеді.

  • Комплекс включатиме два монолітно-каркасних будинки. Максимальна висота забудови — 24 поверхи. Клас нерухомості — «комфорт».

  • Інтер’єр холу ретельно продуманий. Переважатимуть монохромні кольори: білий, сірий та чорний. Акцентними елементами стануть чорні лінії на стінах, що позначатимуть вхід до апартаментів, чорні поштові скриньки, рами на вікнах та чорні колони. Затишку сприятимуть живі квіти. Дизайн-проєкт розробила компанія BURØ.

  • Перші п’ять поверхів відведено під кав’ярні, ресторани, модні шоуруми, салон краси, дитячий сад, коворкінг. Є офісні простори. Загальна площа комерційної нерухомості — 22 000 кв. м.

  • На продаж виставлено апартаменти з однією, двома та трьома кімнатами. Загальна площа нерухомості варіюється від 37,06 до 101,18 кв. м. Є можливість замовити перепланування.

  • У місцях загального користування заплановано монтаж камер відеоспостереження, до яких можна буде під’єднатися в мобільному застосунку SFERA. Вхід в апартаменти буде можливим лише за наявності карти доступу.

  • Внутрішній двір буде закритим для автомобілів. Для транспорту резидентів буде облаштовано підземний паркінг.

  • Розв’язанням буденних питань мешканців з моменту передачі прав власності займатиметься управляюча компанія ATMOSFERA. У застосунку SFERA можна буде миттєво вносити оплату за комунальні послуги, контролювати витрату енергоресурсів, замовляти клінінг або доставку квітів тощо.

Дізнатися більше про житловий комплекс БОСТОН Креатив Хаус ви можете на офіційній вебсторінці. За інформацією щодо умов придбання нерухомості звертайтеся до відділу продажів.