Ботокс для волосся: що потрібно знати про процедуру

Багато людей помилково вважають, що ця процедура має щось спільне з ін'єкціями і використанням ботулотоксину. Насправді свою назву ця маніпуляція отримала частково від самого ефекту, який настає відразу ж після проведення цієї процедури. Так що можна розслабитися і не боятися - ніяких уколів не буде, а замість цього вас чекає звичайний салонний догляд, турботливі руки майстра і гарне волосся буквально через пару годин.

Ботокс для волосся - це чарівний коктейль з вітамінів і різних корисних добавок, який наситить ваше волосся і позбавить вас від безлічі проблем. Це за умови, звичайно ж, якісних препаратів, тому хочеться порекомендувати дійсно якісний ботокс для волос купить в інтернет-магазині keratin.com.ua  

Результати цієї маніпуляції можна порівняти з глибоким кондиціонуванням волосся, коли пошкоджене волосся заповнється поживними речовинами і усувається сухість, ламкість.

Склад цього чудового засобу може бути різним. В першу чергу це залежить від фірми виробника. Компонентами цих засобів можуть бути масло ікри, пептиди, вітаміни групи В і Е, різні колагенові комплекси (ті самі, які і забезпечують вид «ботокс»), протеїни, аргонове масло, концентрований кератин, антиоксиданти, амінокислоти, гіалоурановая кислота і багато інших. Вибрати засіб, яке підійде вам, не складе великих труднощів, тим більше ринок пропонує ще й різну цінову категорію. Але гнатися за дешевизною все-таки не варто, так як деякі виробники можуть використовувати формальдегід, який шкідливий для організму.

Сама процедура відновлення волосся досить проста і її можна умовно розділити на кілька етапів:

  • Майстер миє голову і підсушує волосся рушником. Для чого це потрібно робити? Щоб відкрити лусочки на вашому волоссі, які і вберуть корисні речовини з коктейлю. Важливо видалити зайву вологу з волосся, щоб засіб лягло рівномірно.
  • Для більшої зручності та ефективності волосся слід розділити на кілька частин. У свою ж чергу ці частини ділять на пасма і на кожну наносять ботокс для волосся. Біля самих коренів наносити засіб не потрібно, краще відступити хоча б на один сантиметр.
  • Надягають спеціальну шапочку, яка буде утримувати тепло на волоссі і за допомогою гарячого повітря діють на волосся. Луска склеюються разом з усіма корисними речовинами.
  • Заключним етапом процедури є змив, але деякі майстри пропускають цей етап і сушать волосся прямо з ботоксом, щоб підсилити ефект. Цей нюанс слід уточнити у свого майстра, який, виходячи зі стану вашого волосся, дасть більш точні рекомендації.

Результатом ви можете насолоджуватися відразу ж після закінчення процедури, - це і є величезний плюс даної маніпуляції!

Що краще для волосся - ботокс чи кератин

Насправді результат двох процедур візуально відрізнити дуже важко, і на перший погляд здається, що вони ідентичні і взаємозамінні. Але не все так просто, давайте розбиратися більш детально.

  • Лікувальний ефект: в результаті цих маніпуляція ви отримуєте здорове і гладке волосся без будь-яких пошкоджень. Насправді ж ботокс для волосся - це лікувальна процедура, тоді як кератин просто робить волосся гладким, і блискучим. Ваше волосся потребує справжньої терапії? Воно стало сухими і ламкими в результаті фарбування або хімії? Тоді вам потрібна процедура ботокса для волосся. А може ви просто хочете змінити імідж і зробити волосся більш гладкими? При цьому ніяких проблем з волоссям у вас немає, воно не сухе і неушкоджене? Значить вам потрібен кератин.
  • Акуратність: забудьте про постійне укладання. У вас кучеряве, неслухняне волосся і ви витрачаєте багато часу на укладку, але при цьому не отримуєте бажаного результату? Додайте сюди ще й пористість волосся, яке особливо проявляється при вологій погоді. Скільки разів під час осінньо-весняного періоду ваша зачіска набувала зовсім інші форми на вулиці через найменшу вологість? Всі ці проблеми легко і швидко вирішить кератин. Ця процедура відмінно підходить жінкам неслухняного волосся, які позбудуться щоденних болісних укладок.
  • Хімічний баланс: як щодо інгредієнтів? Кератинове відновлення - це не така вже й проста процедура. Для того щоб наситити волосся кератином, потрібно чималу кількість інших інгредієнтів. Але не завжди ці складові абсолютно нешкідливі для волосся і здоров'я. Саме тому ця маніпуляція і підходить здоровоиу волоссю, тому що хворе волосся вона може зробити ще більш хворими. Власницям занадто чутливої ​​шкіри взагалі не рекомендують цю процедуру через ризик алергії. У той же час ботокс для волосся має більш щадний склад і в більшості випадків містить корисні речовини і не містить формальдегіди. Мікро-кератин, що міститься в ботокс, проникають в структуру волосся в рази швидше і не потребує ніяких хімічних провідниках.
  • Результат: чекати чи не чекати? Після процедури кератину ви отримуєте цілий список, що складається з інструкцій що можна робити, а що не можна. І справа не тільки в тому, що не можна мити голову протягом трьох днів. Ви здивуєтеся, але вам доведеться уникати не тільки душа, але навіть дощику і невеликої вологості. Вся справа в тому, що кератин повинен затвердіти на вашому волоссі протягом 3 днів, щоб ваше волосся стали гладкими. Сушити волосся феном і використовувати щипці або праску для волосся теж не можна. Залишається пересидіти три дні вдома. Чи готові до цього?