Сфери застосування і переваги вібропресованої бруківки

Вібропресована бруківка отримала широке поширення при облаштуванні різних територій - скверів, парків, стоянок, приватних садиб. Завдяки їй суттєво покращується привабливість будь-яких архітектурних ансамблів.

Інноваційні технології, широкий вибір матеріалів і фарбувальних пігментів, продуктивне обладнання, універсальні інструменти - всі ці фактори дозволяють виробникам випускати бруківку різних розмірів, форм і кольорів.

Виготовлення вібропресованої бруківки вимагає суворого дотримання технології: тільки за цієї умови вона збереже свої якості протягом тривалого часу. З впевненістю можна стверджувати що бруківка Краснебрук  відповідає всім найвимогливішим стандартам і вимогам споживачів, адже на даному підприємстві вся продукція піддається суворому контролю якості.

Переваги бруківки, виконаної за технологією пресування

Тротуарна плитка, вироблена за технологією вібропресування, наділена масою незаперечних переваг. Вона відрізняється шорсткою поверхнею, чіткими геометричними формами, що істотно спрощують процес укладання і забезпечують безпечне переміщення транспортних засобів і пішоходів.

Є у матеріалу і інші позитивні характеристики. Сюди відносяться:

  • екологічна безпека;
  • ремонтопридатність;
  • висока швидкість монтажних робіт;
  • можливість укладання на різні підготовлені поверхні;
  • стійкість по відношенню до механічних навантажень і температурних коливань.

Матеріал представлений у великому асортименті. На сайті krasnebruk.com.ua бруківка вібропресована охарактеризована більш докладно. Тут можна знайти фото різних варіантів виконання і інші відомості.

Поширені області застосування вібропресованої бруківки

Вироби, виконані з цементної суміші, застосовуються при впорядкуванні різних об'єктів. Найчастіше вони використовуються для прокладки:

  • автомобільних доріг, що мають різний рівень навантажень;
  • пішохідних зон в межах міста;
  • присадибних ділянок, дворів, майданчиків;
  • територій промислових об'єктів;
  • мостових і берегових зон.

Вибір типу матеріалу залежить від області застосування. Тротуари, магістралі з низькою інтенсивністю руху оснащуються бруківкою, що має товщину до 60 мм, а зони, де спостерігається високе навантаження, - плиткою не менше 80 мм.

Сфера використання визначає і спосіб монтажу виробів. Сквери і парки, пішохідні доріжки і приватні території передбачають застосування піщаної подушки, а парковки, заправки - щебеню і сухих будівельних сумішей, дороги - бетонної основи. Дотримання правильної технології монтажу забезпечить довговічність і надійність покриття.