Відкриваємо курорти Країни пірамід

Курорти Єгипту давно стали одними з найулюбленіших серед українських туристів. Таку популярність легко пояснити — недовгий переліт, відсутність віз, наявність чудового Червоного моря, величезного вибору готелів на будь-який смак та гаманець.

Утім, більшість мандрівників традиційно вирушають до знаменитих Шарма або Хургади. Плануючи наступну мандрівку до берегів Червоного моря, радимо звернути увагу на інші, не менш цікаві єгипетські курорти, — зокрема, на Ель Гуну та Сома Бей в регіоні Хургада.

Ель Гуна: єгипетська Венеція

Цей курорт розташований неподалік Хургади. Ель Гуна — місце для поціновувачів комфортного відпочинку, розкішних готелів та мальовничих пейзажів. Більше дізнатися про цей курорт можна, перейшовши за посиланням https://www.coraltravel.ua/main/egypt/elgouna/.

Незвичність Ель Гуни полягає в тому, що цю туристичну зону створили за єдиним архітектурним проєктом. Курорт називають єгипетською Венецією. Усю Ель Гуну перетинають канали. На їхніх берегах є чимало вельми зручних та мальовничих штучних пляжів. Для тих, хто бажає зануритись у Червоне море та побачити його дивовижну флору та фауну, організовують спеціальні трансфери.

В Ель Гуні є кілька готельних районів, виконаних у різних архітектурних стилях, — нубійському, традиційному арабському тощо. До послуг відпочивальників — ресторани, бутики, променади, набережні, гольф-клуби.

Сома Бей: спокійний відпочинок на лоні фантастичної природи

Цей респектабельний курорт призначений для тих, хто прагне комфортабельного відпочинку у спокійній обстановці. У Сома Бей ви знайдете розкішні готелі відомих світових мереж: https://www.coraltravel.ua/main/egypt/somabay/.

На території місцевих резортів є все для того, аби гості максимально насолоджувалися відпусткою. Це важливо, оскільки поблизу курорту немає інших населених пунктів, тож усі розваги зосереджені у самих готелях.

Сома Бей — чудове місце для закоханих пар, родин, тих, хто прагне відпочити від галасливих міст та робочих буднів. Серед переваг цієї туристичної зони:

  1. Гарні коралові рифи.

  2. Піщані пляжі, що особливо важливо для відпочивальників з маленькими дітьми.

  3. Розкішні готелі. Серед тамтешніх резортів — лише «п’ятірки» з найвищим рівнем сервісу.

Також в Сома Бей працює один із найбільших у світі центрів таласотерапії, де пропонують процедури для краси та здоров’я з використанням цілющих морської солі, водоростей, грязей.

Відкривайте нові для себе курорти Єгипту, плануйте подорожі заздалегідь та відпочивайте у найкращих готелях за демократичними цінами!