Як відрізнити оригінальні кроссовки Аdidas від підробки

Чи відомо Вам, що Adidas входить до трійки найпопулярніших торгових марок спортивного одягу і взуття в світі? Йдеться про товари середньої цінової категорії і високої, нерідко люксової якості. Тож не дивно, що їх взуття так часто підробляють і продають під виглядом справжнього за таку ж чималу ціну.

Отже, як же можна відрізнити кросівки Adidas оригінал від навіть добротної копії? Відповідь очевидна - купляти їх в перевірених місцях, зокрема в інтернет-магазині Badger Sportswear, до речі саме зараз там ви знайдете привабливі гарячі пропозиції на чудові ексклюзивні моделі ADIDAS.

А нижче ми наведемо вісім головних критеріїв, від яких Вам слід відштовхуватися при виборі.

Серійний номер

Мабуть, це один з головних критеріїв оригінальності на даний момент. Щоб дізнатися, чи оригінальна ваша пара, потрібно уважно подивитися всередину на нашивку з інформацією. Порівняйте мітки на обох кросівках. У тому випадку, якщо номери різняться справа і зліва, у вас практично 100% Adidas.

Однак, якщо серійний номер збігся, будьте впевнені, що у вас в руках копія. Торгова марка ніколи не дублює серійні номери! Крім того, Ви повинні перевірити зазначений номер на коробці, яка йде з парою. Так, порядок цифр на внутрішній етикетці і на коробці повинен завжди збігатися.

Штрих код

Пройшли вже ті часи, коли словосполучення "Зроблено в Китаї" було мало не визнанням імітації. Багато люксових брендів давно перевели повністю або частково виробництво на території Китаю і інших країн третього світу. З 1994 року Adidas перетягнув основні потужності в ряд таких країн.

На жаль, заповітне "Зроблено в Німеччині" не можна тепер побачити на кросівках навіть у фірмовому магазині. Втім, це не повинно вас лякати. Штрих-код продуктів компанії, незалежно від країни походження товару, містить німецький код, тобто перші три цифри повинні бути від 400 до 440.

Цінова категорія

Зрозуміло, багато хто хоче купити якісну пару задешево, але, не забувайте про те, що це неможливо. Брендова річ просто не може коштувати дешево, навіть з категорії б / у. І справа не тільки в гучному імені компанії і якість товару. Для виготовлення використовуються кращі матеріали і технології. А для створення нових колекцій залучаються знамениті модельєри. Більш того, ви повинні розуміти, що оригінальні Adidas можна продавати тільки в офіційному магазині, на їх офіційному сайті або на сайті їх офіційного представника.

Шви

Якість обробки стібками також може допомогти Вам при покупці. Фірмові вироби мають високоякісні рівні шви, в той час як більшість підробок, навіть не найдешевші кросівки, мають низьку якість стібків з незавершеними швами.

Зверніть увагу на стирчачі нитки і вільні кінці ниток. Цього в оригіналах бути не може, як і слідів клею. Шви оригінальної взуття міцні, гладкі і акуратні. До них неможливо причепитися ні з технічної, ні з візуальної сторін.

Шнурки

У більшості випадків оригінальні кросівки Adidas мають ще одну запасну пару шнурків, які акуратно складені і добре упаковані. Їх кладуть разом з взуттям в коробку. Відсутність запасних шнурків має, як мінімум, насторожити. Однак, багато виробників підробок також почали додавати нову пару. Ось чому це не може бути найважливішим критерієм в спробі відрізнити оригінал.

Момент, на який також варто звернути увагу, це матеріал, з якого зроблені отвори для шнурків. Тільки у старих моделей були металеві вушка. У свою чергу, всі нові моделі (без винятку) випускаються з не металевими отворами.

Кольорова гама

Ще один непоганий спосіб виявити фейк. Якщо Ви сумніваєтеся у виборі, зайдіть на офіційний сайт і порівняйте колір, забарвлення або принт кросівок з тими, що Ви вибрали. Якщо такий відтінок або гамма не представлені на офіційному сайті, значить Ви знайшли імітацію. Найчастіше фейки шиють з невеликими змінами, наприклад, можуть додати ще одну смугу в дизайні або змінити колір в цілому.

Загальне враження

На жаль, коли нам щось дуже сильно сподобається, ми забуваємо про обережність і можемо зробити необачний вчинок. Купити фейк дуже просто, адже він може бути не менш красивим, ніж оригінал. Але, подумайте, навіщо платити таку ж ціну і отримувати кота в мішку?

Так що, купуючи кросівки, керуйтеся не тільки емоціями, а й загальним враженням. Навіть якщо є хоч тінь сумніву або Вам наполегливо пропонують товар, краще відмовтеся від придбання і пошукайте його в більш надійному місці з хорошою репутацією.