iPhone 12 перебуває на пікові популярності

Придбати новий телефон — складна справа, оскільки на ринку представлено десятки різних моделей.

Який iPhone вибрати?

Придбати новий телефон — складна справа, оскільки на ринку представлено десятки різних моделей. Проте у випадку з продуктами Apple це дещо простіше. Айфонів набагато менше, але все одно стоїть питання щодо найкращого. Такою моделлю є сімейство iPhone 12, де поряд із базовою моделлю (у меншому варіанті — IPhone 12 Mini 128 Gb) також є iPhone 12 Pro та його більший варіант — iPhone 12 Pro Max. У них найкращі компоненти, вони використовують найкращі рішення: у них найкращий процесор та екран (OLED). Як результат, на вибір є дуже схожі пристрої з різними розмірами екрану.

Набагато складніше відповісти на питання: який iPhone вибрати? Не обов’язково потрібно купувати найдорожчий та найновіший iPhone, щоб мати можливість насолоджуватися високою продуктивністю, плавною роботою, підтримкою цілого набору ігор або сучасних функцій. Тому непоганим вибором може стати IPhone 12 Mini 64 Gb, адже компанія постійно стежить за тим, щоб її гаджети оновлювались, працювали безпечно та бездоганно функціонували роками.

Пріоритети споживачів

Аналітик Джефф Мур каже, що деякі споживачі обирають моделі 12 Pro та Pro Max завдяки камері, але головним фактором, що впливає на рішення про придбання, є розмір. Звичайно, бажаним «побічним ефектом» використання великого дисплея є наявність більшої батареї. Можливо, цей аспект став визначальним для багатьох споживачів.

IPhone 12 Mini також видається чудовим рішенням з маркетингової точки зору. Apple пишається тим, що має найменший флагман на ринку і офіційно найкомпактніший 5G-телефон.

iPhone 12 — беззаперечний успіх Apple

У новому звіті Counterpoint оприлюднив список найпопулярніших смартфонів 5G жовтня 2020  року. Виявляється, перше місце посів iPhone 12, який дебютував саме тоді.

У жовтні iPhone 12 також зайняв 16% ринку смартфонів із модемом 5G, а 8% здобув його більш потужний варіант, тобто iPhone 12 Pro. Це означає, що разом пристрої набрали цілих 24%, тобто майже чверть ринку.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra був наступним у списку з результатом лише 4%, а 3% ринку зайняли такі смартфони, як:

  • Huawei Nova 7 5G;
  • Huawei P40 5G;
  • Oppo A72 5G.

Список закривають три пристрої, кожний з яких отримав 2% частки, а саме:

  • Samsung Galaxy Note 20 5G;
  • Samsung Galaxy S20 + 5G;
  • Oppo Reno4 SE.

Продажі у США

За цим результатом стоять хороші дані зі Сполучених Штатах. У цій країні в жовтні було продано до 1/3 усіх iPhone 12 і 12 Pro, реалізованих у світі. Усе вказує на те, що в найближчі місяці нові смартфони Apple продовжуватимуть фіксувати відмінні результати продажів.