Ticketsbox: будь в курсі всіх подій у своєму місті!

Ticketsbox - популярний квитковий оператор і онлайн-сервіс, на якому будь-який бажаючий може купити різні квитки на найбільш затребувані майбутні концертні виступи в різних містах України.

Планувати дозвілля на цьому сервісі - це завжди швидко, просто і зручно! Для прикладу, по посиланню Юнит сити Афиша, ви зможете дізнатися, які заходи намічаються у цьому першому в Україні інноваційному парку.

Безперечні плюси звернення до Ticketsbox полягають в наступному:

  • Індивідуальне ставлення до кожного відвідувача.
  • Мобільність.
  • Можливість оперативного онлайн придбання квитків шляхом доставки їх на електронну поштову адресу після оплати за допомогою банківської картки, або забрати квиток самостійно в одній з наших кас. Також є варіант покупки квитка вже на місці, Новою поштою (по передоплаті) або кур'єрською доставкою по Києву за додаткову плату. Час доставки узгоджується по телефону.
  • Користувачі можуть в будь-який час отримувати всю необхідну інформацію про найближчі концертні виступи, про доступні місця по кожній з подій в режимі реального часу.  
  • Доступ до цікавого залу (вартість за місце і ознайомлення з планом залу).

Якщо відбуваються якісь зміни в часі, змінюється ціна квитка або місце проведення концерту, користувачі будуть відразу ж повідомлені про це. Найкраще зареєструватися на платформі, щоб завжди бути в курсі подій.

На сьогоднішній день більше немає ніякої необхідності стояти в черзі до каси, щоб замовити квитки. Сучасний сервіс Тікетсбокс позбавить вас від усіх незручностей покупки. Топ майданчики, Топ жанри, Топ артисти - все це відтепер є в одному місці!

Повернення грошових коштів доступне тільки в тих випадках, коли концерт скасували, замінили або перенесли на іншу дату. Поверненням грошей займаються організатори виступів. Якщо ви хочете зв'язатися з організаторами, для цього на сайті ticketsbox.com існує спеціальна форма для заповнення.

При виникненні будь-яких питань, завжди можна звернутися в наш колл-центр. Контактні номери для зв'язку вказані безпосередньо на самій платформі.

Пошуковий рядок істотно полегшує пошук необхідної події. Відвідувач вибирає дату, починає писати назву заходу, артиста або місто, натискає кнопку «Знайти», після чого йому висвічуються всі можливі варіанти проведення майбутнього концерту.