ТОП-10 страв з солоною рибою

Сьогодні ми підготували для вас ТОП-10 страв з солоною рибою, які можна приготувати як на вечерю в колі сім'ї, так і на святковий стіл.

Великий вибір рибної продукції можна знайти в інтернет-магазині https://donmare.ua/.

Салат "Захоплення"

Його можна приготувати на обід або вечерю. Підійде тим, хто стежить за фігурою, так як є низькокалорійним. Для приготування знадобиться слабосолона сьомга, свіжий шпинат, редис, огірки, а також невеликий пучок кропу. Для заправки використовуйте оливкову олію. Можна додати соус песто або бальзамічний оцет, вони додадуть нотку пікантності.

Оселедець під шубою

Улюблена страва наших співвітчизників, яка не могла залишитися поза нашим рейтингом. Вибирайте тільки ніжний оселедець. Пам'ятайте, що від його правильного вибору буде залежати кінцевий смак страви. Не забудьте перед вживанням дати ласощів кілька годин настоятися в холодильнику.

Суші

Якщо ви любите японську кухню, то побалуйте себе чудовими ролами Філадельфія або Каліфорнія зі свіжої слабосоленої сьомги.

Норвезька салат

Незвичайне поєднання, яке оцінять любителі кулінарних експериментів. Крім інгредієнтів, зазначених в назві, вам знадобляться листя салату і ароматна заправка з оливкової олії і діжонської гірчиці. Страву можна доповнити ароматними часниковими грінками.

Брускетти з творогом, гуакамоле і фореллю

Ідеальна закуска для будь-якої вечірки. Гуакамоле можна приготувати з авокадо будинку самостійно, а можна придбати вже готовий. Обсмажений хліб змастіть творогом, зверху викладіть гуакамоле, а потім червону рибу.

Сирні кульки

Чудова закуска, яка стане прикрасою будь-якого святкового столу. Швидка в приготуванні, але неймовірно смачна. Кульки буквально тануть у роті.

Вам знадобиться солона риба (краще всього використовувати сьомгу), твердий і вершковий сир, а також варені курячі яйця. Всі інгредієнти, крім твердого сиру, подрібніть і ретельно перемішайте. Сформуйте кульки, а потім посипте зверху твердим сиром.

Салат "Спокуса"

Для приготування "Спокуси" знадобиться всього кілька інгредієнтів. Серед них червона риба, твердий сир, помідори і варені яйця. Для заправки використовується майонез. Шари будуть виглядати наступним чином: помідор - яйце - слабосолений лосось - помідор - яйце. Кожен шар акуратно змащуйте майонезом.

Салат "Середземноморський"

Ще один легкий салат, який є живильним, але не шкодить фігурі. У глибокій тарілці змішайте рукколу, червону рибу і авокадо. Для заправки використовуйте оливкову олію, діжонську гірчицю і сік лимона.

Лаваш з творогом, сьомгою і зеленню

Святкова закуска, яка швидко і просто готуватиметься. Змастіть лаваш творогом, викладіть зверху шматочки слабосоленої сьомги і посипте зеленню. Скрутіть його в рулет і наріжте на порційні шматочки.

Вітамінна вуха з солоною форелі і овочами

Для приготування смачного ароматного супу візьміть форель, маслини, картоплю, моркву і лимон. Юшка з форелі, що має приємну кислинку - це ситна гаряча страва, яка допоможе зігрітися холодною зимою.