Навіщо вашому бізнесу інтернет-розкрутка

Інтернет міцно увійшов в наше життя, і зараз практично кожен підприємець, що йде в ногу з часом, думає про те, щоб вивести свій бізнес на новий рівень, привести нових клієнтів, і відповідно, отримати прибуток за допомогою інтернет-технологій.

Однак, просто створити сайт, навіть досить привабливий і функціональний недостатньо, оскільки без грамотного ведення рекламної кампанії ви мало того, що зіллється бюджет, так ще й отримаєте зовсім нічого. У цій справі не обійтись без грамотного, комплексного SEO просування сайта, і саме таке гарантують досвідчені фахівці компанії SeoTop, які мають цінний 14-річний досвід у цій сфері, і їм вдалося вивести в ТОПи пошукових систем не один десяток інтернет-ресурсів різної складності і тематики.  

SEO-просування - це комплекс дій, спрямованих на підвищення позицій сайту в органічній видачі Google, та інших пошукових систем по певних запитах користувачів. Мета всіх цих дій - зробити так, щоб потенційні клієнти могли знаходити ваш ресурс в результатах видачі і робили цільову дію, тобто купували товари або замовляли послуги, а ви, відповідно, отримували від цього прибуток.

Навіщо бізнесу потрібна SEO оптимізація

Зараз практично всі сфери бізнесу представлені в онлайні, так як саме там користувачі і шукають цікаві для них товари і послуги. І навіть якщо в результаті вони зроблять покупку в реальному магазині, швидше за все, на початку подивляться інформацію про компанію, адресу, номер телефону, опис продукції і т.д. саме на сайті. Якщо ж користувачі вас не знайдуть, сенсу в існуванні вашого ресурсу, на жаль, не буде. Тобто SEO потрібно для того, щоб:

  • Обігнати конкурентів. Так уже склалося, що користувачі віддають перевагу тим сайтам, які знаходяться в ТОПі пошукових систем. А поки ваш ресурс не на верхніх позиціях видачі, велика частка клієнтів йде до ваших конкурентів і віддає свої гроші їм.
  • Залучати необмежену кількість відвідувачів. Використовуючи SEO просування, у вас не буде ніяких лімітів за кількістю переходів на сайт. Чим більше цільових для вашого бізнесу запитів ви оптимізуєте, тим більше буде відвідуваність і обсяг продажів.
  • Отримувати максимально цільовий трафік. За допомогою пошукової системи користувачі самі шукають необхідні їм речі. Тому якщо вони знайшли ваш сайт, значить їх цікавить те, чим ви займаєтеся. І ймовірність того, що вони стануть вашими клієнтами набагато вище, ніж з контекстної реклами.
  • Збільшити кількість продажів на сайті. SEO здатне залучати величезну кількість потенційних клієнтів з найрізноманітніших ключових слів і словосполучень вашої тематики бізнесу. Таким чином ви зможете розширити свою клієнтську базу і збільшити прибуток.
  • Мати постійне джерело клієнтів. Результати просування не зникнуть в один момент, як станеться з рекламою, якщо ви не поповните рахунок в рекламному кабінеті. SEO має довгостроковий і накопичувальний ефект.
  • Раціонально інвестувати гроші. Всі роботи по SEO просування спрямовані на поліпшення якості та зручності використання сайту, що відіб'ється на поведінкових факторах, зростанні середнього чека і відсотку конверсії.
  • Підвищити впізнаваність бренду і імідж компанії. Сайти, які знаходяться в ТОПі пошукових систем викликають більше довіри, запам'ятовуються і формують купівельну лояльність. Чим легше знайти ресурс, тим більша ймовірність того, що користувач зробить цільову дію саме у вашій компанії.
  • Збільшити обсяги продажів і в офлайн-якій точці продаж. Завжди є частина користувачів, яким зручніше прийти, обговорити всі нюанси особисто і зробити покупку відразу на місці. Крім видачі пошукових систем, вашу компанію зможуть знаходити на Google і Яндекс картах, і прокладати до неї зручні їм маршрути в навігаторі.

SEO оптимізація потрібна для кожного бізнесу, так як це один з найкращих маркетингових каналів. Але відчути всі переваги цього способу просування, можна тільки в тому випадку, якщо ви будете регулярно виконувати правильні дії.