Що потрібно знати про кредити під заставу авто

У житті трапляються різні проблеми, зокрема буває так, що терміново потрібні гроші. І не для того, щоб сплатити комунальні послуги, а на більш серйозну справу. Тому і сума грошей повинна бути солідною. Один з варіантів вирішити таке питання - це взяти кредит під заставу автомобіля.

Кредит під заставу автомобіля - відмінна можливість за короткий проміжок часу отримати в своє розпорядження енну суму грошей, яка може бути використана по різному призначенню. І багато клієнтів мають чудову можливість отримати кошти на вигідних умовах, зокрема оформивши автомобіль під заставу в автоломбарді «ТРАСТ АВТО»,  вам нададуть термінову позику під досить низькі проценти.

Якщо ви плануєте оформити кредит під заставу машини в банку або будь-якій іншій фінансової організації, то в такому випадку потрібно уважно ознайомитися з умовами кредитування, щоб вибрати оптимальне рішення. Залежно від обраної фінансової організації умови кредитування можуть бути невигідними, тому важливо уважно вивчити їх.

Відмінний спосіб отримання грошових коштів

На сьогоднішній день такий вид кредитування можуть запропонувати багато автомобільних ломбардів і банків. І умови у кожної фінансової організації можуть істотно відрізнятися. Найбільш вигідні умови пропонують банки. Що стосується автоломбардів, то в них оформлення кредиту відбувається набагато швидше. І такий варіант кредитування відмінно підійде для тих клієнтів, яким терміново потреби гроші на невеликий проміжок часу.

Але незалежно від фінансової організації, в яку ви збираєтеся звернутися для отримання кредиту, його оформлення відбувається набагато швидше, що досягається за рахунок наступних моментів:

  • Видача коштів відбувається найчастіше протягом години після звернення в фінансову організацію;
  • Клієнту не доведеться витрачати багато часу на пошук різноманітних довідок;
  • Можливість отримання великої суми грошових коштів в кредит.

Звичайно, у такого варіанту кредитування є і певні мінуси. Наприклад, багато фінансових організацій видають такі кредити тільки за умови того, що автомобіль буде поміщений на їх стоянку. Тому якщо ви навіть після оформлення кредиту хочете продовжувати і далі користуватися автомобілем, то буде потрібно вибрати компанію, яка видає кредити без приміщення транспортного засобу на стоянку компанії.

Вивчайте умови кредитування

Важливо перед оформленням кредиту вивчити умови, за якими надається кредит. При вивченні умов зверніть увагу на такі особливості: термін кредитування, максимальна сума видачі кредиту і відсоткова ставка. Це важливі моменти, які повинні цікавити будь-якого позичальника.

Врахуйте, що максимальна сума кредитування залежить від того, якою буде оцінка вашого транспортного засобу фінансовими експертами. У більшості випадків такі позики видаються на суму від 70% від ринкової вартості авто.