Корпоративний одяг - ключ до успіху вашої фірми!

Швидка ідентифікація організації можлива за рахунок використання корпоративного стилю. Враження про успішність компанії грунтується не тільки на якості товарів, що випускаються або послуг, що надаються, а й на грамотно розробленому фірмовому стилі.

Основні елементи корпоративного стилю - це різне поєднання кольорів, логотип у вигляді зображення або індивідуального шрифту і унікальний слоган. Оригінальне візуальне рішення в поєднанні з належною якістю і функціональністю покаже споживачеві, що компанія успішна і заслуговує довіри. Саме такі моделі пропонує магазин спец одягу ЛЕОСТИЛЬ ЛТД, До речі саме зараз на зимові костюми і інший одяг досить суттєві знижки, поспішайте!

Уніформа цінна тим, що допомагає позначити приналежність співробітників до певної організації, полегшуючи комунікацію з клієнтами. Крім того, єдиний стиль виконує об'єднуючу функцію всередині трудового колективу.

Як показує практика, корпоративний одяг з логотипом особливо популярний серед компаній, зайнятих у сфері обслуговування. Тісна взаємодія зі споживачами диктує необхідність створення унікального іміджу. Крій, тон і склад уніформи строго регламентується, з огляду на поділ на чоловіків і жінок. Нанесення логотипу на фронтальну частину одягу сьогодні не можна назвати нестандартним прийомом, але цей недорогий рекламний хід, як і раніше ефективний.

Переваги уніфікованого зовнішнього вигляду персоналу

  • Зміцнення іміджу компанії в очах клієнтів і партнерів. Замовники розуміють, що фірма прийшла на ринок надовго, а значить, їй можна довіряти. Відвідувачам гіпермаркетів особливо необхідна можливість швидко і безпомилково знайти продавця серед натовпу.
  • Поліпшення дисципліни і атмосфери в колективі. Доведено, що працівники, одягнені в єдиному стилі, стають більш зібраними і відповідальними при виконанні своїх службових обов'язків. Відчуваючи приналежність до корпорації, підлеглі вже не можуть халатно ставитися до роботи. Корпоративна форма одягу об'єднує співробітників в одну дружну команду.
  • Унікальність підприємства. Корпоративний стиль повинен бути розроблений грамотними дизайнерами з урахуванням фірмових кольорів і логотипів компанії. Візуальний ряд позиціонує компанію як солідну організацію.
  • Внутрішня реклама. Зручний і функціональний корпоративний одяг для співробітників - це дрес-код, який говорить, що всі члени робочого колективу зайняті спільною справою. Особливо приємно працівникам носити красиву і елегантну форму, що викликає позитивні емоції і підвищує лояльність до компанії. До того ж, співробітник позбавлений необхідності підбирати щоранку гардероб для роботи.
  • Зовнішня реклама. Має сенс розробити такий корпоративний стиль одягу, який буде чітко асоціюватися з основною символікою підприємства. У такому випадку вона виконує функцію «якоря» - закріплює образ бренду в очах широкої громадськості. Варто відзначити, що уніформа може бути не тільки постійною, а й спеціально розробленою для промоакцій. Виготовлена ​​в фірмовому стилі, вона не поступається в ефективності основної формі. Такий промоодяг з успіхом реалізує головне завдання: моментальне впізнавання бренду потенційними клієнтами.
  • Хороші умови праці. Спецодяг зручний не тільки з точки зору краси, але і з практичного боку. Функціональна уніформа захищає працівника від забруднення, негоди і шкідливих виробничих факторів.

Основні вимоги, яким повинен відповідати корпоративний одяг

Логічність і продуманість

Фірмовий костюм повинен ненав'язливо говорити про приналежність працівника до конкретної організації. Для менеджера, що працює з клієнтами, буде доречний діловий костюм, що складається з суворої сорочки і штанів / спідниці, можливо доповнений жилетом або піджаком. Ці речі є базовими складовими гардероба, тому повинні бути однотонними і нейтральними.

Далі комплект доповнюється аксесуарами з символікою компанії. Тут важливе почуття міри і наявність смаку. Не зловживайте палітрою кольорів, бажано використовувати не більше двох фірмових кольорів.

З додатковою атрибутики найбільш поширена шийна хустка, краватка з затискачем, брошка і бейдж. Виберіть щось одне і пам'ятайте, що ваша мета - не нарядити працівника як на карнавал, а привести у відповідність з корпоративним стилем. 

Зручність і якість

При виготовленні корпоративного одягу головна увага приділяється специфіці діяльності співробітника. Костюм повинен бути зносостійким і враховувати перепади температури. Найчастіше фірмовий костюм має варіації в залежності від сезонності.

Не менш важливим є те, як людина фізично буде відчувати себе в уніформі - тканина повинна пропускати повітря, не сильно м'ятися і бруднитися. Тому виробництво корпоративного одягу зазвичай бере в розрахунок різну довжину рукава, щільність і тип тканини.

Поправки на посаду

Корпоративний одяг для персоналу в ідеалі повиннн ранжуватися за важливістю займаної працівником позиції в компанії. Єдиний корпоративний стиль зовсім не означає абсолютно ідентичні костюми. Клієнту необхідно візуально відрізняти обслуговуючий персонал від топ-менеджменту. Чим вище ранг співробітника, тим презентабельныший повинен бути його вид.