Що робити зі старою пральною машиною?

Після покупки оновленої пральної машини, потрібно облаштувати місце для її установки і підключення. Але звільнитися від неробочої б / у попередниці виявляється не так просто. Викинути на смітник її не можна - оштрафують. Крім того, без допомоги вантажників вам її не витримати. Цей момент змушує вас робити додаткові витрати.

Повісивши оголошення на сайті на кшталт OLX, скоро ви зрозумієте, що знайдеться мало охочих придбати несправний металобрухт стародавнього року випуску. Для самостійної утилізації б/у пралки будуть потрібні ще й перевезення. У підсумку на додаткові послуги буде витрачено більше, ніж зароблено при здачі в утиль. Компанія https://skupka-tech.od.ua/ вирішить за вас проблеми, пов'язані з вивезенням б/у побутових приладів, заплативши вам за них, до речі, досить пристойну суму грошей.

Ми скупляємо старі пральні машини, холодильники і інший технічний непотріб в Одесі, і околицях міста. Ми працюємо легально і надаємо надійний сервіс на вигідних умови, швидко укладаючи з клієнтами прибуткові угоди. Відключення та інші послуги будуть надані абсолютно безкоштовно.

Не думайте, що нас збентежить плачевний стан вашої пральної машини. Компанія skupka-tech.od.ua здійснює скупку несправних пральних машин з будь-яким ступенем поломки, при цьому ви заощадите на перевезення. Наші фахівці приїдуть за адресою і винесуть стару техніку, не забираючи у вас багато часу. Злагоджена робота наших професіоналів займе всього 15 хвилин. Стару техніку ми розберемо на запчастини і відсортуємо придатні для вторинного користування деталі, відправивши інші на утилізацію.

Переваги скупки пральних машин і іншої старої непотрібної техніки

  • Можливість заробити гроші і при цьому без проблем утилізувати б / у побутові прилади.
  • Не потрібно витрачати кошти, які ви можете відкласти на нові побутові прилади - послуги вантажників і транспортування ми проводимо задарма.
  • Оцінювачі компанії сумлінно підходять до своєї роботи, не чіпляючись до дрібниць. Після справедливої ​​оцінки, ми обов'язково зможемо домовитися з вами про остаточну ціну.
  • Наші вантажники акуратно і безшумно винесуть техніку з дому, не залишивши після себе подряпин на підлозі і шпалерах.
  • Гроші за стару техніку ви отримаєте на руки відразу ж після укладення договору.

Не відкладайте на потім

Оформіть заявку на нашому сайті онлайн , або зателефонуйте за номером +380 63 625 2843, +380 97 510 2422, +380 63 325 1985, і домовтеся з оператором про скупку вашої пральної машини, чи іншого технічного непотребу вказавши її основні дефекти.

Обговоріть зручний час приїзду наших співробітників. Компанія skupka-tech.od.ua готова допомогти вам щодня і в будь-який час, забравши стару техніку в день звернення.