Про що може розповісти колір троянди

Троянди - одні з найпопулярніших квітів, а кількість їх видів, сортів і забарвлень просто вражає своєю різноманітністю. Щоб підібрати ідеальний букет до будь-якого приводу варто знати, що означає колір троянд і які почуття і емоції можна передати з їх допомогою.

Ці квіти ідеально підійдуть як для коханої дівчини, так і для подарунка родичам, начальнику, колегам або друзям, головне вибрати правильне колірне рішення. Троянди - необхідний аксесуар для весільної фото і відеозйомки, до речі на сайті https://weddingvideocalifornia.com/ ви зможете замовити послуги досвідченого креативного весільного відеооператора в Лос-Анджелесі. Отож, що означає колір "королеви квітів"?

Букет з білих троянд

Білі троянди символізують вічне кохання, смиренність, чистоту і невинність. Білосніжні суцвіття ідеально підходять для букета нареченої, прикраси весільних церемоній або подарунка для молодят від гостей. Також білий колір троянд означає світло, відкритість і чарівність, саме тому, використовуючи квіткову композицію, витриману в цьому кольорі, ви можете ефектно і красномовно зізнатися в своїх почуттях.

Букет з жовтих троянд

Жовті троянди - це втілення дружби, щастя, радості і грайливості. Букет з троянд жовтого кольору може стати чудовим подарунком для друга, коханої людини або батьків, який висловить, наскільки ви щасливі, що ці люди є у вашому житті!

Букет з червоних троянд

Червоний колір троянди - символ кохання, пристрасті, бажання, краси і досконалості. Хочете зізнатися дівчині в коханні? Композиція з яскраво-червоних троянд - чудовий варіант для такого випадку!

Також такий букет стане відмінним подарунком для будь-якого святкового випадку, і допоможе побажати одержувачу любові або стати компліментом у бік досконалої краси.

Букет з рожевих троянд

Значення кольору троянд рожевих відтінків варіюється в залежності від насиченості. Так світло-рожеві пелюстки символізують симпатію, поява перших почуттів, молодість, а глибокі тони дозволяють висловити подяку і вдячність.

Ніжно-бузкові троянди на квітковій мові означають любов з першого погляду, захоплення і можуть стати квітковим символом серйозності ваших намірів при визнанні в любові.

Сині троянди

Через те, що сині кольори троянд не зустрічаються в природі, а виходять лише за допомогою спеціального фарбування, ці квіти стали символом недосяжного ідеалу, прагнення домогтися неможливого і навіть можливості здійснення заповітних бажань.

Бордові троянди

Це символи трагічної краси. Також за допомогою троянд глибокого бордового кольору можливо передати почуття пристрасної любові або висловити захоплення красою і чарівністю.