Переваги трикімнатних квартир у новому поліфункціональному районі RYBALSKY

Шукаєте просторе житло для великої сім'ї в історичному центрі Києва біля набережної? Зверніть увагу на поліфункціональний район RYBALSKY.

Це масштабний проєкт реновації Рибальського півострова. На території передбачено важливі об'єкти інфраструктури для максимального комфорту резидентів.

Огляд трикімнатних квартир

Загальна площа 3-кімнатних квартир у ЖК RYBALSKY варіюється від 68,31 до 149,46 кв. м. Наголошуємо на технічних характеристиках нерухомості:

  • висота стель — 2,82 м;

  • вікна — металопластикові з алюмінієвим профілем та двокамерними енергоощадними склопакетами;

  • вхідні двері — вогнетривкі;

  • опалення — централізоване з індивідуальним тепловим пунктом у кожному будинку.

Передбачено три просторі спальні, кухню-їдальню, дві ванні кімнати, гостьовий санвузол, гардеробну, терасу і/або балкон. Планування квартири зручне для родини, яка виховує декількох дітей. Доки об'єкт будується, можна внести зміни.

Ключові факти про проєкт

  • Забудовники — SAGA Development і Perfect Group.

  • У рамках проєкту буде зведено дев'ять будинків-кварталів, під кожним з яких передбачено облаштування підземного паркінгу. Внутрішні двори закриті для автомобілів та сторонніх — це територія для відпочинку, прогулянок на свіжому повітрі, ігор дітей та занять спортом.

  • Оперативне розв'язання різноманітних побутових питань резидентів — зона відповідальності управляючої компанії ATMOSFERA. Зі смартфона, у застосунку SFERA, можна контролювати витрату електроенергії, води й тепла, а також оплачувати рахунки за комунальні послуги й спостерігати за суспільними просторами через вебкамери.

  • У місцях загального користування встановлено камери відеоспостереження. Передбачено систему контролю доступу — мешканці отримують картки для входу в загальний хол, ліфти та на свій поверх.

  • Внутрішню інфраструктуру району формують магазини різного призначення, кафе, ресторани, студії краси, фітнес-клуб, стоматологічні клініки. Заплановано інноваційний освітній центр RYBALSKY Family Port. Для домашніх тварин передбачено спеціальні місця для вигулювання. Буде побудовано водний канал, уздовж якого пролягатиме окрема вулиця з концептуальними кафе та ресторанами.

  • На території є пішохідний бульвар з ігровими просторами для дітей та лаунж-зоною.

За деталями щодо купівлі нерухомості в РИБАЛЬСЬКОМУ звертайтеся до відділу продажів. Замовити зворотний дзвінок можна на офіційному сайті. Тут же є можливість подивитися аерообліт і почитати новини проєкту.