Як одержати гроші за допомогою робота в онлайн-сервісі LoviLave

В обставинах, коли терміново потрібні гроші, усе більше громадян звертаються до мікропозик. Компанії видають не дуже великі суми на малий строк. В основному це близько 10 000 гривень на 30 днів.

Кредити онлайн затребувані через простоту й швидкість одержання. У середньому, щоб взяти маленьку суму, витрачається близько 15 хвилин. Високий показник схвалення робить сьогодні послуги мікрофінансових організацій найбільш затребуваними.

Чим відрізняється інтернет-сервіс LoviLave

У нашій країні працює більше сотні сервісів кредитування, але фірма LoviLave готова запропонувати зовсім новий підхід.

У LoviLave впроваджений інтерактивний чат-бот, що допомагає швидше заповнювати свою заявку й одержувати результати її розгляду. На сервісі вас зустріне робот Волі, який допоможе відповідати на запитання заявки. Анкета заповнюється у формі діалогу: роботом ставиться запитання, а ви на нього відповідаєте.

Для зручності заявка скорочена, тут усього шість полів. Необхідно вказати номер телефону, ПІБ, дані паспорта й ІПН. Скани документів не потрібні.

LoviLave — це перший сервіс видачі кредитів із чат-ботом. В інших фірмах на заповнення подібної заявки доведеться витрачати 5-10 хвилин, а потім до 30 хвилин очікувати ухвалення рішення. Саме завдяки підказкам бота й малій кількості необхідних полів заявку в LoviLave ви заповните за 1-3 хвилини, а рішення приходить протягом 30 секунд. Після підписання договору кошти переводять на пластикову карту.

Як одержати гроші в LoviLave

У LoviLave кредити видають українцям у віці 21-70 років. При цьому наявність кредитів у будь-яких інших організаціях, місце роботи й рівень доходу не відіграють істотної ролі. Схвалення кредитів ‑ близько 95%.

Спочатку ви зможете одержати до 3000 гривень (lovilave.com.ua). Але після першої виплаченої позики багато клієнтів можуть одержати максимальну суму 10 000 гривень.

  1. Укажіть на калькуляторі суму й строк позики. Ви побачите необхідну суму для повернення, її можливо змінити, пересуваючи повзунок.
  2. Потім необхідно відповідати на запитання робота, кредит оформляється у формі діалогу. Як у офлайн-точках видачі при цьому не потрібно нікуди їхати, а потім чекати в черзі.
  3. Інтернет-заявка відправляється на розгляд, цей процес забере близько 30 секунд.
  4. Якщо кредит схвалений, клієнтові потрібно прикріпити карту для одержання грошей. Перед цим проводиться верифікація картки, у зв'язку із цим на ній повинна бути мінімум 1 гривня.
  5. Заключний крок — підписання договору. Його потрібно прочитати й прийняти всі умови, відзначивши галочкою свою згоду.

Відразу після цього робот Волі переведе необхідну суму грошей на карту, і грошима можливо буде користуватися на власний розсуд.

Максимально швидка оплата позики

В інтернет-сервісі LoviLave можливо не тільки швидко одержати гроші, але й просто їх повернути. Для повернення користувачам пропонується три методи: погашення зі свого Особистого кабінету на сайті, за наданими реквізитами у касі, а також практична функція швидкої оплати.

  1. Якщо хочете повернути позику через свій Особистий кабінет, потрібно авторизуватися в системі й виплатити необхідну суму в 2 кліки. Уводити заново реквізити картки не знадобиться, карта вже збережена. Гроші надходять миттєво, платити можливо навіть уночі.
  2. Якщо на карті зараз грошей немає, ви зможете оплатити кредит готівкою. У своєму кабінеті завантажте реквізити й оплатіть у касі банку. Банк стягує свою комісію, крім усього іншого, подібний платіж іде до трьох днів, це необхідно враховувати.
  3. Третій метод — оплата без авторизації. Досить увести номер телефону, і система покаже стан позики, яка оформлена на цей номер. Ви відразу зможете її оплатити частково або повністю. Для цього потрібно ввести дані карти, платіж пройде швидко й без комісії. Даний метод дає можливість погашати власний кредит або позику іншої людини.

У сервісі LoviLave (https://lovilave.com.ua/) реалізована зручна функція автоматичної пролонгації, якою можна користуватися безкоштовно. Потрібно погасити відсотки боргу, не зачіпаючи тіло кредиту, і строк договору буде відразу ж подовжений на звичайних умовах. Це дозволяє уникнути прострочення, штрафів і псування кредитної історії.

Плюси сервісу LoviLave

Сервіс мікрокредитування характеризується швидкістю й простотою оформлення. Саме завдяки видачі позики в режимі невеликого діалогу з ботом одержати гроші тут можливо в 3 рази швидше, ніж в інших сервісах.

У числі переваг:

  • Лояльність до своїх клієнтів і високий відсоток схвалень.
  • Вигідні промокоди на знижку, які сервіс розсилає постійним клієнтам.
  • Практичні методи повернення кредиту.
  • Можливість реструктуризації (у приватному порядку).
  • Максимальна сума кредиту доступна вже після першої позики (для деяких клієнтів).
  • Безкоштовна пролонгація кредиту.

Користуватися кредитами LoviLave просто й безпечно, тут використовуються сучасні протоколи захисту даних, менеджери компанії забезпечують конфіденційність інформації. Сьогодні це максимально зручний і швидкий кредит для громадян України.