Ручка з логотипом - відмінний рекламно-іміджевий інструмент

У бізнесі не доводиться просто чекати клієнтів, які прийдуть до вас самі. Ви повинні активно шукати їх. Один з кращих способів - зробити це за допомогою рекламних інструментів, наприклад, рекламних промо - ручок з вашим логотипом.

Ці ручки можуть бути різних форм, моделей і кольорів і на них може бути надруковано фактично все, що ви хочете - назва компанії, фірмовий знак, логотип, сайт, контактні дані. Віддрукована на ручках інформація буде працювати на вас і вашу компанію кожен раз, коли ручка використовується. А замовити якісні оригінальні ручки пластикові з логотипом ви можете в компанії "Кузня подарунків".

Рекламні промо - ручки можуть здаватися простими, але вони - фактично превентивний підхід до реклами. Досить надрукувати на ручці адресу компанії, сайт або номер телефону, і Ви по суті замінили свою візитну картку. Більш того - рекламні промо-ручки з такою інформацією можуть зробити те, що не можуть візитні картки.

Переваги ручок з логотипом

  • Промо - ручки використовуються дуже часто і в різні моменти - ними можна написати записки, підписати контракти, заповнити анкети, швидко порахувати в стовпчик прибуток або просто розвести каракулі під час нудного наради. Завжди в такій ситуації поряд з людиною буде його друг і партнер у багатьох речах - рекламна промо - ручка з логотипом. Погодьтеся, що буде дуже добре, якщо це буде логотип саме вашої компанії. Вона буде забезпечувати візуальне нагадування про вашу компанію або продукт.
  • Може здатися, що така досить банальна річ, як рекламна промо - ручка з логотипом не здатна вирішити ваші завдання в області просування ваших товарів і послуг, але ви будете здивовані. Це один з найбільш ефективних рекламних інструментів, що використовуються компаніями і організаціями. Щоб проникнути через певні сегменти ринку, багато компаній використовували рекламні ручки замість візитних карток і флаєрів, використовуючи в своїх інтересах розширене вплив, яке пропонують ці корисні інструменти. Зрештою, люди будуть використовувати їх щодня, на відміну від візитної картки, яка зазвичай залишається загубленою серед десятків інших в кардхолдерах. Тому рекламні ручки продовжують забезпечувати достатню і постійний вплив на ваших клієнтів, партнерів або співробітників.
  • Інша перевага для реклами рекламних промо - ручок з логотипом вашої компанії полягає в тому, що їх легко доставити до одержувача. На відміну від флаєрів і брошур, які люди в момент отримання дуже часто сприймають як якусь неприємність і нав'язливість, від якісної і гарної рекламної ручки не відмовлявся ще ніхто. Проблема рекламних буклетів і флаєрів в тому, що, на відміну від рекламної ручки з логотипом, люди не бачать можливості в їх використанні. Ручки з даними про вашу компанію відкривають більше можливостей з точки зору функціональності. Вони є не тільки більш довго використовуваним рекламним носієм, причому використовуються з користю. Вони також можуть передаватися багатьом людям і багатьма людям.
  • Кастомізовані максимально під ваш фірмовий стиль рекламні ручки - це чудові подарунки для ваших співробітників, клієнтів, ділових партнерів, постачальників і дистриб'юторів. Ці ручки рекламують ваш бізнес для вас, створюючи постійний вплив протягом тривалого періоду часу, незалежно від того, відбувається це в офісі, в будинку, в машині, в точках продажів або на відкритому повітрі. Це те, що навіть не може дати практичний будь-який інший носій реклами Вашої реклами працює на вас кожен раз, коли ручка використовується.
  • Величезна перевага рекламних промо - ручок з логотипом полягає в тому, що вони дуже недорогі. Розміщуючи замовлення на ручки з логотипом в нашій компанії, в більшості випадків вам навіть не доведеться додатково витрачатися на послуги з нанесення фірмової символіки - за певних тиражах вона буде для вас безкоштовна.

Компанія "Кузня подарунків" пропонує великий вибір різних моделей недорогих кулькових промо - ручок під нанесення логотипу. Вони можуть бути самої різної форми, моделей і кольорів. Вони надійні і прості у використанні. Практично у всіх моделях ручок можна замінювати стрижень, що ще більше подовжує термін їх рекламного використання.

Дешеві кулькові промо - ручки це найпопулярніший тип ручок, які використовуються в якості рекламного носія. Корпус ручки, кліп і ковпачок зроблений з пластмаси. Таким чином, легко можна отримати ручку в різних кольорах і колірних комбінаціях. Як і нанести на неї практично будь-яку інформацію, також з використанням будь-яких кольорів.