Про переваги приватних дитячих садочків

Сьогодні багато батьків відмовляються від муніципальних дитячих садків, пояснюючи це відсутністю належного догляду і нагляду за дитиною.

Подібна ситуація спостерігається по всій країні, тому все більшої популярності набувають приватні дитячі садки, які мають безліч переваг перед державними дошкільними установами. Яскравим прикладом подібних закладів можна вважати приватний дитячий садок в Харкові KidsDream, де існують всі умови для повноцінного розвитку малюків, тут вони в абсолютній безпеці, оточені щирою турботою і любов'ю зі сторони досвідченого персоналу.  

Типи приватних садків і їх переваги

Приватні дитячі сади розташовуються в самих різних приміщеннях. Це можуть бути садки в квартирах або заміських будинках. Якщо дитина важко звикає до нової обстановки, то найкраще вибрати садок в квартирі. Перебування дитини в такому садку схоже на нагляд вдома з нянею. В таких умовах діти швидко звикають до нової обстановки і з задоволенням залишаються в закладі.

Хороший варіант також заміські дитячі садки в котеджах. Дітки мають можливість гуляти на свіжому повітрі, на природі далеко від міської суєти і шуму. Такий варіант хороший для малюків, у яких проблеми зі здоров'ям.

Приватні садки або ясла для найменших приймають малюків від року. Такі заклади мають спеціальні ліцензії, однак, перед тим, як віддати туди дитинку, завжди перевіряйте умови утримання і якість обслуговування вихователів.

Якщо Вам потрібно терміново залишити дитину на кілька днів, то в такому випадку виручать дитячі сади-пансіонати. У таких місцях дітей можна залишати на кілька днів з проживанням. Дитина отримає ретельний догляд і нагляд.

Але найчастіше звертаються за послугами шкіл-садків. Приватна школа-садок надає ретельну підготовку дітей до подальшого навчання в школах, гімназіях. У таких садках дітки проводять час не лише весело, але і з користю.

Важливою перевагою дитячого садка варто назвати невелику кількість дітей в групі - від п'яти до восьми чоловік. Виховання і розвиток дітей лягає на плечі двох педагогів, які працюють разом з психологами та педіатрами. Так кожна дитина отримує максимум уваги, турботи. А завдяки невеликій кількості дітей в групі, навчання і заняття проходять більш ефективно, з індивідуальним підходом до кожного малюка.

Приватні садки використовують різні нові методики навчання та розвитку малюків. Як правило, у таких закладах є краще оснащення, більш кваліфікований педагогічний склад. До того ж, сучасні приватні сади пропонують батькам вигідні ціни на навчання дітей, і багато сімей можуть дозволити собі віддати дитину в приватний сад.