Меблі з нержавіючої сталі - запорука успішної діяльності ресторанів

Кожен заклад громадського харчування, незалежно від його розмірів і специфіки приготування страв, повинен мати необхідний набір обладнання для комфорту персоналу. Це, перш за все, відноситься до кухні, де кухарі та їх помічники проводять більшу частину часу.

До вибору меблів варто підходити відповідально, адже від цього буде залежати якість роботи співробітників громадського харчування. Вони повинні бути функціональними, зручними, раціонально заповнювати простір, а також відповідати санітарним нормам.

Саме тому ресторани вибирають столи, мойки, стелажі і інші меблі з нержавіючої сталі, які ви можете купити в Києві на primus-shop.com.ua/neitralnoe-oborudovanie/linii-razdachi/. Вони дозволяють створити на кухні закладу громадського харчування комфортні умови для працівників, забезпечують їх безпеку і дають можливість реалізувати прогресивні бізнес-завдання. Якщо ви шукаєте надійного постачальника меблів з нержавіючої сталі, компанія «PRIMUS» пропонує сучасне функціональне обладнання в широкому асортименті. У нас ви знайдете все, що потрібно для облаштування професійної кухні ресторану.

Переваги меблів з нержавіючої сталі

Будь-яка сфера діяльність має специфічні умови роботи, які обов'язково повинні бути дотримані. Це безпосередньо стосується закладів громадського харчування, адже на кухні використовуються органічні матеріали, рідини і термічний вплив, які негативно позначаються на стані нейтрального обладнання.

Саме тому в останні роки найбільшою популярністб користуються саме меблі з нержавійки. Даний матеріал унікальний тим, що володіє величезною кількістю переваг в експлуатації і догляді. Меблі з нержавіючої сталі для ресторанів вибирають ті власники бізнесу, які піклуються про свою справу, хочуть облаштувати кухню в своїх закладах по вищому розряду і грамотно інвестують гроші. Нержавійка відрізняється такими перевагами:

  • безпека - нержавіюча сталь не взаємодіє з переважною більшістю хімічних речовин, що застосовуються на виробництві та в побуті. У закладах громадського харчування важливо створити умови, які будуть відповідати гігієнічним та санітарним вимогам. Можливість регулярного клінінгу меблів з нержавійки без ризику пошкодження поверхонь - вагомий плюс;
  • міцність - часто нейтральне обладнання на професійній кухні ресторану піддається величезним навантаженням. Меблі з нержавіючої сталі витримує вагу численного інвентарю та продуктів, постійні зовнішні впливи і інтенсивну експлуатацію. Її міцність перевершує всі очікування. Нержавійка в порівнянні з хромом і пружинної сталлю демонструє кращий баланс між якістю і красою.
  • довгий термін служби - купити меблі з нержавіючої сталі вигідно тому, що вони стійко переносять механічні ушкодження. Вони відмінно запобігають появі подряпин і вм'ятин, а значить таке обладнання прослужить багато років, зберігаючи при цьому привабливий зовнішній вигляд;
  • екологічність - меблі з нержавіючої сталі для кухні громадського харчування підходять тим, що виробляються методом зварювання. У них немає отворів і щілин, тому забезпечується максимальна безпека при роботі з продуктами харчування. Устаткування з нержавійки виключає ризик утворення грибка, розмноження бактерій і появі неприємного запаху, що цілком реально у випадку з дерев'яними меблями;
  • простота догляду - очищати поверхні з нержавіючої сталі від забруднень надзвичайно легко. Досить просто промити поверхню столу і інших предметів меблів гарячою водою;
  • естетична привабливість - колір обладнання, так само як і його призначення, нейтральний. Меблі з нержавійки приємно блищать, не вступають в конфлікт з іншими відтінками, зберігають свою привабливість довгі роки. Це ідеальний варіант для кухні ресторану в мінімалістичному, модерновому або футуристичному стилі.

Міцність, надійність, естетичність - за всіма характеристиками нержавіюча сталь випереджає альтернативні варіанти. Вона не іржавіє, тому виключає будь-які санітарні ризики в складних умовах роботи. Окрім того дане устаткування має високий рівень витривалості і витримує великі навантаження.