Секрети популярності корейської косметики

За останній час популярність корейської косметики значно зросла як в споживчому, так і в професійному сегменті. Якщо раніше на полицях магазинів можна було побачити тільки невеликий перелік засобів з Азії, адаптованих для європейок, то сьогодні є можливість без проблем придбати і косметику для внутрішнього ринку азіатських країн.

Чим корейська косметика краща за європейську? Це питання хвилює багатьох жінок, які тільки поглядають у бік азіатських косметичних засобів. Відповіді ви знайдете нижче, а по посиланню корейская косметика оптом ви зможете замовити ці оригінальні засоби в ексклюзивного представника корейської косметики ESTHETIC HOUSE в Україні.  

Європейська і азіатська шкіра: в чому відмінності?

Ступінь щільності шкіри азіатської жінки вища, ніж у європейок. Тому і косметичні засоби розробляють з урахуванням цих особливостей, тобто більш концентрованими і швидкодіючими. Креми і мазі корейського виробництва глибоко і швидко проникають в шкіру, надаючи необхідний ефект.

Шкіра європейських жінок не така щільна. Цим і пояснюється та швидка дія азіатської косметики на європейок. До того ж корейські жінки вважають за краще не маскувати свої недоліки, а живити шкіру, позбавляючись від першопричин дефектів. Тому їх мазі і креми роблять шкірні покриви здоровими і природно красивими.

Основні переваги корейської косметики

При створенні своїх косметичних засобів корейці використовують в основному натуральні складові, часом настільки унікальні, що аналогів не знайти. Чого тільки вартує слиз равликів, який має антисептичну, зволожуючу і регенеруючу дію на шкіру. Концентровані сироватки дозволяють досягати максимальних результатів при використанні.

Не багато європейських жінок знають, наскільки шкідлива міцелярна вода, яку вони використовують щодня. Адже рідко хто з них змиває цей засіб з шкіри після нанесення. В результаті з'являється акне та інші проблеми. Аналогічний же корейський продукт, створений на природній основі, діє дуже м'яко і ефективно, не тільки позбавляючи шкірні покриви від макіяжу і забруднень, але усуваючи акне, чорні точки і інші косметичні дефекти.

Ще кілька плюсів азіатської косметики:

  • Можливість підібрати унікальну лінійку доглядової косметики саме для свого типу шкіри. Європейці пропонують більш вузький набір косметичних засобів, тоді як азіати випускають широкий асортимент різних масок, сироваток, емульсій і кремів, серед яких завжди можна підібрати щось підходяще для себе.
  • Безліч варіантів системи догляду, що дає можливість поєднувати різні види масок, кремів і есенцій для отримання потрібного результату.
  • Можливість придбати для початку набір мініатюр. Це дозволяє протестувати креми і маски і прийняти рішення про покупку.

У той час, як європейські жінки вважають за краще використовувати декоративну косметику, завдання якої - ховати проблеми, «задекорувати» їх, азіатки роблять упор на засоби доглядового типу. Для одного тільки очищення шкіри вони можуть застосовувати кілька типів засобів: пінку, тоніки, детокс-маски, пілінг-скатку.

Жінкам з європейським типом шкіри не тільки не заборонено використовувати корейську косметику, але і рекомендується це робити, щоб домогтися максимального ефекту. Однак все ж варто дуже уважно ставитися до підбору своєї лінійки продуктів, спочатку тестуючи мініатюри і відстежуючи результат.