Від фантазій до шедевру: індивідуальна друк фото на полотні

Виготовлення картини по Вашому зображенню (фото) або ж просто друк на полотні - це новий тренд в оформленні інтер'єрів, що дозволяє не обмежувати свої дизайнерські таланти.

Друк картини на полотні зі свого фото або зображення - це унікальна можливість реалізувати будь-яку художню ідею за допомогою високоякісного професійного інтер'єрного друкарського обладнання.

Кольорове насичення, висока точність і деталізація, екологічні фарби, будь-які формати і масштаби дозволять Вам отримувати повноцінні репродукції відомих творів, об'ємні стильні фотографії або виразні тематичні зображення. Скориставшись послугами онлайн сервісу "Фоторадість", ви зможете роздрукувати фото на полотні, і ви переконаєтесь в бездоганній якості і схожості з оригіналом.

При цьому вибір типу картини залежить тільки від ваших побажань, це може бути, як сучасна модульна картина, розбита на кілька сегментів, так і більш звичний класичний варіант одиночній картини.

Сюжет картини - ваша фотографія

Не завжди картина - це тільки лише зображення природи, міст, абстракцій і т.п. Часто картина - це елемент, що дозволяє відобразити найкращі моменти вашого життя, при цьому не зводячи їх до банального фото на комп'ютері, а створивши красиве фототворів у вигляді елегантного елемента декору, що радує око. Тим більше, що сучасні можливості друку на полотні дозволяють реалізувати такого роду фантазію, виправдовуючи всі ваші найсміливіші очікування.

Фотоколаж у вигляді картин

При створенні картини на полотні за вашим фотографіям ви не обмежені у виборі їх кількості. Досить популярним видом робіт по фотодруку є фотоколажування. Емоції, пам'ять, душевний затишок - це ті складові, які описують стан, дивлячись на ансамбль найближчих і цінних для людини фотографій.

Фотоколаж це набір фотографій, скомпонованих у вигляді цілісного сюжету, що дозволяє вам додати скільки завгодно емоцій в один виріб, будь то пам'ятні події, фото коханої людини, дітей, спільні сімейні фото і т.д.

Фото як портрет

Ви можете отримати не просто друк вашого фото на полотні, а попередньо стилізувавши вашу фотографію під портрет, як у вигляді репродукції робіт відомих художників, так і просто у візуальній аналогії з будь-яким вподобаним вами сюжетом. Саме в такому вигляді друк на полотні викликає ще більше емоцій у людини, особливо, якщо така картина підноситься людині у вигляді подарунка. Емоції від такого презенту будуть довгий час переповнювати людини, а оригінальність підходу дозволить виділитися з ряду банальностей на ринку подарунків!

Стилістика виконання може бути різноманітна, в залежності від особистих переваг і обраного вами напрямку живопису: сучасний і стильний поп-арт, гламурний дрім-арт, комікс або векторний, мінімалізм, живопис або скетч, мастихін стилізація і т.д. Дизайнери при необхідності можуть відредагувати зображення, доповнити і надати йому індивідуальні риси.

Поєднуючи фоторетуш з якісним подальшим оформленням роботи у вигляді готового полотна, в кінцевому результаті ви отримуєте справжній мистецький арт.

Поєднуючи зразкову структуру і м'якість, такі полотна бездоганно підходять для проведення професійної галерейного натяжки. Такий готовий твір мистецтва необхідно буде лише повісити на потрібну ділянку стіни, де він буде радувати своїми насиченими кольорами, стійкістю до ультрафіолету і впливом на часі не один рік, завдяки покриттю полотна захисним лаком.