Квіти як символ любові!

Букет вважається традиційним подарунком на 14 лютого.  Але для вашої коханої, або дівчини, яка вам подобається, не можна дарувати перший-ліпший букет.  Квіти завжди будуть найпопулярнішим подарунком на день всіх закоханих, будь то класичний букет троянд, ніжні фрезії або екзотичні орхідеї.

Як висловити почуття за допомогою квітів?

Букет до дня всіх закоханих вибрати не так вже й легко, адже потрібно знати про те, що символізують квіти і вибрати букет, що підходить за змістом.  Адже кожна квітка по-особливому передає свою гаму почуттів, і ми як правило вибираємо композиції, які допомагають нам виразити свою симпатію, прихильність і любов.  Професійні флористи бутіка Dicentra рекомендують:

  • Троянда. Не дивно що багато зупиняють свій вибір саме на цю квітку, адже саме вона здавна вважається символом любові і пристрасті.  Однак важливо не помилитися з вибором кольору:
  • Червоні троянди — розкажуть про пристрасть;
  • Білі троянди — розкажуть о найщиріших почуттях;
  • Рожеві троянди — розкажуть про велику симпатію.
  • Тюльпани. Квіти, які своєю простотою, але в той же час оригінальністю порадують будь-кого.  Ці квіти не рідко асоціюють з ніжністю і крихкістю.
  • Хризантеми. Ці яскраві і тендітні квіти зможуть підняти настрій і викликати позитивні емоції.
  • Гвоздика. Ці квіти символізують ніжність і любов, прекрасно виглядають в монобукетах і в композиціях в поєднанні з іншими рослинами.  Якщо зібрати букет з гвоздик, троянд і хризантем однієї кольорової гами, то він точно змусить здригнутися серце вашої коханої.

Квіти з доставкою — це швидко і зручно!

З цілодобової доставкою від бутіка Dicentra ви зможете привітати свою другу половинку в будь-який час 24/7.  В асортименті магазину завжди свіжі і красиві квіти, з яких можна сформувати шикарні монобукети і ефектні квіткові композиції.  Якщо ви хочете відправити з квітами подарунок у вигляді солодощів, повітряних куль в різних кольорах або листівку, в якій будуть передані ваші найніжніші і щирі побажання - відвідайте розділ подарунки на сайті або скористайтеся контактним номером телефону для зв'язку з менеджером.

Букети на день святого Валентина, складені флористами Dicentra завжди виглядають розкішно, а ціна на квіти Вас приємно здивують!