Як правильно організувати весільну виїзну церемонію

Сучасний світ не стоїть на місці, в наш час все більше пар, які хочуть об'єднати свої серця, замість сірих стін РАГСу і формальної обстановки з державними реєстраторами шлюбу вибирають проведення виїзної церемонії.

Таке західне віяння має цілком з'ясовні причини, адже сотні наповнених романтикою голлівудських фільмів стимулюють вступаючих в шлюб об'єднати свої серця в банкетному залі елітного ресторану, на зеленій галявині, на березі ... та де завгодно!

Однак, виїзна церемонія вимагає певної підготовки, а саме підібрати підходяще місце, декорувати його, вибрати церемонійместера і сценарій одруження, визначитися з музичним супроводом.

А от після весілля молодятам потрібно десь гідно відпочити, і у цьому контексті хочеться порадити приватну садибу “Чайка на Дністрі” з чудовими краєвидами, комфотними затишними номерами, і відмінним сервісом, більше про відпочинок дізнайтесь на сторінках otdyh-na-dnestre.com.   

Краса і зворушливість виїзної реєстрації шлюбу не дає приводів гостям засумніватися, що дійсно відбувається процедура одруження. Але ж це не так! Пара здійснює реєстрацію своїх стосунків в РАГСі в будь-який зручний для неї час без урочистої обстановки, а потім, в день весілля, гості можуть побачити яскраву виїзну церемонію. Це дозволяє наповнити день весілля комфортом і романтикою, замість багатокілометрових утомливих переїздів і довгих хвилин очікувань. Час, що звільнився молодята можуть присвятити неспішним зборам або святковій фотосесії.

Місце

Вибір місця проведення виїзної реєстрації шлюбу, як правило, залежить від погодних умов і від місця проведення банкету. Якщо погода благоволить молодим, то хорошим вибором є виїзна церемонія на природі, як правило близько мальовничого гаю або води, де є можливість відчути важливість моменту на тлі масштабності і красот навколишньої природи. В іншому випадку підійде окреме приміщення недалеко від банкетного залу.

Декор

Арки як з живими, так і з штучними квітами, букети, жардиньєрки, тканинне драпірування, повітряні кулі, яскрава, або навпаки, пастельна доріжка до місця проведення одруження... Молодята мають десятки можливих варіантів, все залежить від їх смаку і переваг!

Ведучий і сценарій

Здатність тонко відчути необхідну атмосферу виїзної церемонії і налаштувати гостей на потрібний лад, надавши моменту урочистого, але при цьому романтичного забарвлення - таке завдання досвідченого церемоніймейстера. Сценарій одруження може включати в себе клятви молодят, як жартівливі, так і серйозні. Досвідчений ведучий завжди дасть безліч порад про правильній побудові виїзної реєстрації шлюбу.

Музика

Романтичні композиції або навіть жива музика (зокрема, скрипковий квартет), здатні наповнити виїзну церемонію ефектними нотками, надати їй шику.

Обов'язково необхідно підготувати стільці для гостей виїзної церемонії, подушечку, на якій будуть лежати обручки, келихи для шампанського або ігристого вина, стіл, на якому розміщуватиметься даний реквізит, папку для свідоцтва про реєстрацію шлюбу, де-факто стандартом виїзної реєстрації шлюбу є арка .